Mladički Yorkie Poo v Washingtonu: 4 najboljši rejci! (2022)

Mladički Yorkie Poo v Washingtonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vzreditelje s mladiči Yorkie Poo v Washingtonu za prodajo. Ta vodnik vam bo dal seznam zanesljivih rejcev, pri katerih lahko dobite svojega krzna.

Ker so mladički Yorkie Poo mešanica jorkširskega terierja in pudlja, so dvojno energični in inteligentni. Zaradi njihove prijazne narave so priljubljeni med družinami z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki. Ta pasma je enostavna za treniranje, njena majhna velikost pa je primerna za stanovanja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie Poo s mladiči v Washingtonu za prodajo, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci francoskih buldogov v Washingtonu in Najboljši rejci Corgijev v Washingtonu.

Rejci Yorkie Poo v Washingtonu

Rejci Yorkie Poo v Washingtonu

Da bi vam pomagali najti enega od mladičkov Yorkie Poo za prodajo v Washingtonu, si oglejmo spodnji seznam glavnih rejcev.

Priporočila izdelkov Yorkie Poo: Najboljša pasja hrana za Yorkie Poo in Najboljši pasji koraki za posteljo.

1. PuppySpot’s Yorkie Poos For Washington

PuppySpot's Yorkie Poos For Washington

Ker iščete vzreditelje s mladiči Yorkie Poo v Washingtonu za prodajo, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Yorkie Poo iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci Yorkie Poo z navedenimi mladiči morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno odpremljen na vaš dom v Washington. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Yorkie Poo za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Bridgemont Doodle Co.

Bridgemont Doodle Co. Yorkie Poo

Bridgemont Doodle Co., ki se nahaja v Vancouvru v Washingtonu, vodi vzrediteljica Abby Chill. Je resna vzrediteljica, ki z globoko naklonjenostjo vzgaja svoje mladičke Yorkie Poo in jih obravnava kot družinske člane. Obliti z veliko TLC, so mladički v tej psarni po naravi družabni in radi so v bližini ljudi.

Psi so usposobljeni tudi za samozavest, da si ne vzamejo veliko časa, da se ustalijo v novem domu v neznanem okolju. Če želite zaprositi za mladička iz Bridgemonta, morate to storiti skozi Priden pes. Šele ko bodo zadovoljni z odgovori, bi enega od svojih mladičkov Yorkie Poo pustili domov z novim lastnikom.

Poleg tega ti podrobni odgovori pomagajo psarni najti pravega mladička s pravim temperamentom, ki se ujema s temperamentom nove družine. Cena in razpoložljivost vašega želenega kužka vam bosta razkrila, ko boste odgovorili na vsa vprašanja v prijavnici. Vendar se cena giblje med 3.000 in 5.000 $ in vključuje nepovratni polog v višini 500 $ za začetno rezervacijo.

Mladičke Yorkie Poo tega rejca v Washingtonu hranijo v psarni do desetih tednov starosti, preden jih lahko odpeljejo v njihov novi dom. Teh deset tednov je ključnih za psihični in telesni razvoj psov, da se ne srečujejo s težavami, ko jih uvedejo v novo družino.

V tem času se učijo socialnih veščin, tako da so blizu svojih sostanovalk in mame. Če želite dobiti svojega čisto novega mladička Yorkie Poo iz Bridgemonta, ga morate sami prevzeti. To je najboljši način, da se prepričate, da ste izbrali enega izmed najboljših rejcev mladičkov Yorkie Poo v Washingtonu.

Ko mladiček prispe k vam, bo že cepljen, razglističen in ima negativen izvid fekalnega pregleda. Poleg tega boste dobili tudi 2-letno zdravstveno garancijo. Starše mladičev v tej psarni testirajo na izpahe kolenske kapice ali težave s sklepi v kolenih. S tem zagotovimo, da se to stanje ne prenese na njihove potomce.

Podrobnosti o podjetju Bridgemont Doodle Co

3. Yorkies & More R US

Yorkies & More R US

Čeprav ima ta vzreditelj že sedemnajst let izkušnje z vzrejo jorkširskih terierjev, so se podali tudi na ozemlje vzreje psov igrač, kot so mladički Yorkie Poo. Torej, če v Washingtonu ne najdete enega od rejcev mladičkov Yorkie Poo, ga lahko vedno dobite iz bližnje države Oregon.

Njihova natančna lokacija je tik pred metropolitanskim območjem Portland Oregon. Yorkies & More R Us ima licenco iz okrožja Clackamas. Za prvi stik morate poklicati psarno. Z veseljem bodo pobrskali po podrobnostih, kot so spol psa, cena in druge informacije.

Zelo vas spodbujajo, da jih obiščete in spoznate pasje starše kužka, ki vam je ukradel srce. Njihova psarna je domača in tako zagotavlja, da so mladiči socializirani že od malih nog. Poleg zdravstvenega jamstva bo vaš mladiček Yorkshire Poo prispel v vaš dom z odstranjenimi kremplji ter po cepljenju in razglistitvi.

Yorkies & več R Us Podrobnosti

4. Puppy Pals

Puppy Pals Yorkie Poo

Zadnji na seznamu rejcev s mladiči Yorkie Poo v Washingtonu za prodajo je Puppy Pals. Vzrediteljica te psarne je Sherrena Richardson. Oprava za domačo vzrejo, ki deluje v majhnem obsegu, tako da vsi psi dobijo enako zdravniško pomoč, usposabljanje in, kar je najpomembneje, veliko ljubezni.

Torej, če iščete enega od rejcev mladičkov Yorkie Poo za prodajo v Washingtonu, lahko daste priložnost Puppy Pals. Kužka bodo predali šele, ko bodo prepričani, da gre v dom, poln brezpogojne ljubezni.

Če se želite prijaviti za mladička Yorkie Poo, morate uporabiti spodnjo povezavo, saj lahko pridete do vzreditelja samo prek spletne strani Good Dog. Ne vzdržujejo posameznega spletnega mesta ali celo družbenih medijev. V prijavnici boste morali povedati kar nekaj o sebi in svojih potrebah po mladičku Yorkie Poo.

Ko oddate obrazec, bo vzreditelj uskladil vaše potrebe in življenjski slog z enim od razpoložljivih mladičkov. Čeprav so mladički Yorkie Poo očarljivi, njihova dodatna energija ne ustreza vedno življenjskemu slogu novega lastnika. Zato vzreditelj poskrbi, da bo vlagatelj sposoben rokovati z aktivnim mladičkom, preden ga odda.

Puppy Pals hrani svoje mladičke pri materi in bratih in sestrah deset tednov, preden so na poti v svojo novo družino. Ta čas je izkoriščen za njihovo razvijanje v smislu privajanja na ljudi in njihove brate in sestre, da se kmalu socializirajo.

Poleg tega je to obdobje desetih tednov pomembno, da ste blizu mame in legla tudi za duševni razvoj. Poleg 18-mesečne zdravstvene garancije bo vaš mladiček Yorkie Poo iz te psarne prispel do vas cepljen in razglisten. Poleg tega bi jih pregledali glede fekalnih nepravilnosti in bi vam jih dali le, če bi bili negativni.

Starši teh mladičkov Yorkie Poo v Washingtonu so preverjeni glede možnosti za luksacijo pogačice. Ta test pokaže, ali lahko kasneje v življenju razvijejo dislokacijo kolenske kapice ali bolečine v sklepih. Ko dobijo čisto psičko, se lahko šele nato razmnožijo. To psarno lahko fizično obiščete, če želite izbrati svojega mladička.

Puppy Pals Podrobnosti

Kako izbrati rejca Yorkie Poo v Washingtonu

Kako izbrati rejca Yorkie Poo v Washingtonu

Sledi nekaj pomembnih napotkov, preden izberete vzreditelja Yorkie Poo v Washingtonu.

 • Preverite, ali je psarna povezana s skupino rejcev.
 • Mladički morajo biti po možnosti registrirani pri AKC ali CKC.
 • Čakalna doba mora biti najmanj osem tednov, preden se mladička odpelje v nov dom.
 • Zaželene so vsaj pet let izkušenj z vzrejo.
 • DNK teste je treba opraviti pri starših za genetsko brezhibno leglo.
 • Psarna mora dovoljevati obiske le po dogovoru, da je prostor varen.
 • Za pse mora biti dovolj odprtega prostora za igro, počitek in vadbo.
 • Mladiček bi vas moral doseči po tem, ko je bil naučen na kahlico in v zaboj.
 • Za mladičke je treba dati zdravstveno jamstvo.
 • Psom je treba dati injekcije, primerne starosti, pred porodom pa jih je treba razglistiti.
 • Preverite možnosti financiranja in dostave, ki jih ponuja rejec.
 • Rejitelj mora še naprej nuditi podporo tudi po zaključenem postopku posvojitve.
 • Vzreditelja bi morali zanimati dom, življenjski slog in okolica novega lastnika, da se zagotovi popolno ujemanje.
 • Preverite ocene strank o vzreditelju na spletnih mestih, forumih in družbenih medijih.

Več informacij o Yorkie Pooju v Washingtonu

Več informacij o Yorkie Pooju v Washingtonu

Po opravljenih temeljitih sekundarnih raziskavah seznam rejcev mladičkov Yorkie Poo v Washingtonu ni naštel veliko. Od treh, navedenih v tem članku, se eden nahaja v Oregonu, blizu Washingtona.

Dva rejca s sedežem v Washingtonu sta dosegljiva samo prek povezav na Good Dog. Nimajo drugega načina za stik, saj ti neodvisni rejci nimajo spletne strani ali robustne strani v družbenih medijih.

Zaključek za “najboljše rejce pooja Yorkie v Washingtonu”

Zaključek za najboljše rejce iztrebkov Yorkie Poo v Washingtonu

Mladiček Yorkie Poo vas bo zagotovo držal na prstih, saj je aktiven in pameten. Usposobiti jih je enostavno in zabavali vas bodo ves dan.

Poskrbite, da boste vi in ​​vaša družina imeli pravo raven energije in temperamenta za ravnanje s kužkom Yorkie Poo. Vsi trije rejci mladičkov Yorkie Poo, navedeni tukaj, spodbujajo osebni obisk.

Zato se te priložnosti ne smete izogibati. Preverite lahko stanje psarne, starševskih psov in dom rejcev. Ti dejavniki bodo pokazali, kako dobro so psi obravnavani. Vso srečo pri iskanju mladička Yorkie Poo, ki vas bo ohranjal aktivne in srečne!

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči Yorkie Poo v Washingtonu za prodajo, si lahko ogledate:

Preden kupite Yorkie Poo pri vzreditelju v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Yorkipoo – vaš vodnik po mešanem psu z majhnim, drznim in sladkim pudljem Yorkie” spodaj: