Najboljše zavarovanje hišnih ljubljenčkov v Seattlu – najboljših 6 izbir! (2022)

Zavarovanje hišnih ljubljenčkov v Seattlu

hišna zavarovalnica seattle

Ali je zavarovanje hišnih ljubljenčkov vredno stroškov v Seattlu?

Zavarovanje hišnih ljubljenčkov je lahko dragoceno premoženje za lastnike hišnih ljubljenčkov. Pomaga nadomestiti stroške nepričakovanih veterinarskih računov, ki so lahko dragi. Tudi računi za veterinarje se še naprej povečujejo, zato je zavarovanje hišnih ljubljenčkov lahko resnično reševanje.

Izbirate lahko med različnimi zavarovalnicami za hišne živali, od katerih ima vsaka ugodnosti in možnosti kritja. Zavarovanje hišnih ljubljenčkov lahko reši življenje živali tudi v hudih situacijah, ko bi bilo treba hišnega ljubljenčka evtanazirati, če si lastnik ne bi mogel privoščiti drage operacije.

Izbira najboljše zavarovalnice hišnih ljubljenčkov za vaše potrebe je bistvenega pomena. Nekatera podjetja pokrivajo več kot druga, nekatera pa imajo boljše storitve za stranke. Potrebno je raziskati, da bi našli pravo podjetje za vas in vašega ljubljenčka.

Kakšni stroški zavarovanja hišnih ljubljenčkov?

Stroški zavarovanja hišnih ljubljenčkov se razlikujejo glede na podjetje, starost živali in vrsto kritja. Na splošno pa premije stanejo med 10 in 50 $ na mesec. Povprečni letni stroški za politiko nesreč in bolezni so približno 594 $ za pse in 342 $ za mačke, glede na NAFIJA. Stroški police samo za nesreče bi znašali približno 218 USD za pse in 134 USD za mačke.

Nekatera podjetja ponujajo tudi načrte za posamezne incidente ali načrte dobrega počutja, ki vam povrnejo določeno količino rutinske oskrbe, kot so cepljenja, pregledi in čiščenje zob. Ti načrti običajno stanejo med 5 in 20 $ na mesec, vendar obstaja širok razpon stopenj kritja in odbitkov, zato je bistveno, da skrbno primerjate politike. Nekatere zavarovalnice izključujejo že obstoječe pogoje, druge pa jih krijejo po čakalni dobi.

Premije se lahko razlikujejo glede na starost in pasmo vašega ljubljenčka, stroške veterinarske oskrbe, kjer živite, in zavarovalno polico, ki jo izberete. Ko vaš hišni ljubljenček postane starejši, je lahko vaš ljubljenček nagnjen k več zdravstvenim težavam in stopnje se lahko povečajo. Poskusite ne preklicati načrta, ker ga bo vaš ljubljenček takrat najbolj potreboval.

Stroški veterinarske oskrbe

Pričakuje se, da bodo stroški veterinarske oskrbe v letu 2022 še naraščali, zato je pomembno, da imamo zavarovanje hišnih ljubljenčkov v nujnih primerih. Podatki iz statistike letne porabe hišnih ljubljenčkov APPA za pse kažejo, da lastništvo psa stane v povprečju 1.480 $ osnovnih stroškov letno. Pri mačkah znašajo povprečni letni stroški približno 902 USD.

Tukaj so najpogostejše vrste zahtevkov za zavarovanje hišnih ljubljenčkov za pse, glede na NAPHIA.

Glede na nacionalno raziskavo lastnikov hišnih ljubljenčkov 2021–2022, ki jo je izvedla American Pet Products Association (APPA), “Sedemdeset odstotkov ameriških gospodinjstev ali približno 90,5 milijona družin ima hišnega ljubljenčka.”

  • Okužba ušes
  • Težave s prebavili
  • driska
  • Dermatologija (kožne alergije)
  • Artritis
  • alergije
  • Šepavost
  • Bruhanje
  • Popadki

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je zavarovanje hišnih ljubljenčkov?

Zavarovanje hišnih ljubljenčkov je vrsta zavarovanja, ki vam pomaga plačati nepričakovane veterinarske račune. Pomaga lahko pri kritju stroškov za rutinsko oskrbo, kot so pregledi in cepljenja ter nujno zdravljenje, če je vaš pes poškodovan ali zboli.

Kaj krije zavarovanje hišnih ljubljenčkov?

O: Zavarovalne police za hišne živali se razlikujejo, vendar bo večina krila različne stroške, vključno z veterinarskimi pregledi, cepljenjem, zdravili, operacijami in hospitalizacijo.

Koliko stane zavarovanje hišnih ljubljenčkov?

Zavarovalne premije za hišne ljubljenčke se razlikujejo glede na zavarovalnico, starost in zdravstveno zgodovino vašega ljubljenčka ter vaše kritje. Vendar pa je večina načrtov cenovno dostopna.

Kaj je franšiza?

Odbitni znesek je znesek, ki ga morate plačati iz žepa pred zavarovalno polico za hišne ljubljenčke. Na primer, če imate 500 $ franšize in vaš veterinarski račun znaša 1000 $, bi plačali prvih 500 $, vaša zavarovalnica pa bi pokrila preostalih 500 $.

Kako izberem pravo zavarovalno polico za hišne živali za Seattle?

Pri nakupu zavarovanja za hišne ljubljenčke je pomembno upoštevati starost in zdravstveno zgodovino vašega ljubljenčka ter kritje, ki ga potrebujete. Pomembno je tudi, da preberete drobni tisk in se prepričate, da razumete določila in pogoje pravilnika.

Zakaj hišni ljubljenčki potrebujejo zavarovanje hišnih ljubljenčkov?

Hišni ljubljenčki potrebujejo zavarovanje hišnih ljubljenčkov, ker vam pomaga plačati nepričakovane veterinarske račune. Lahko pomaga kriti stroške rutinske oskrbe, kot so pregledi in cepljenja ter nujno zdravljenje, če je vaš pes poškodovan ali zboli.

Katere so nekatere standardne izključitve zavarovanja hišnih ljubljenčkov?

Nekatere standardne izključitve zavarovanja hišnih ljubljenčkov vključujejo že obstoječa stanja, prirojena stanja in preventivno oskrbo. Bistveno je, da preberete drobni tisk vaše politike, da razumete, kaj je zajeto in kaj ni.

Kako vložim zahtevek za zavarovanje hišnih ljubljenčkov?

Če želite vložiti zahtevek za zavarovanje hišnih ljubljenčkov, morate svoji zavarovalnici predložiti obrazec za zahtevek in dokazila. Ko bo zahtevek odobren, vam bodo povrnjeni kriti stroški.

Katera je najboljša zavarovalnica za hišne živali za Seattle?

Najboljša zavarovalnica za hišne živali za Seattle je odvisna od vaših individualnih potreb in preferenc. Vendar verjamemo, da Lemonade ponuja najboljšo kombinacijo cene in kritja za večino lastnikov hišnih ljubljenčkov.

Kako dobim najboljše informacije o zavarovanju hišnih ljubljenčkov?

Najboljši način za pridobitev informacij o zavarovanju hišnih ljubljenčkov je pogovor z veterinarjem ali zavarovalnim zastopnikom. Koristne informacije lahko najdete tudi na naši spletni strani We Love Doodles.