Najboljši Goldendoodle reševalci v Wisconsinu! (2022)

Best-Goldendoodle-Rescues-in-Wisconsin

Goldendoodles so tako odlični psi in so resnično popolni družinski ljubljenčki. Ti dizajnerski psi so križanec med zlatimi prinašalci in standardnimi pudli, najboljše lastnosti pa so podedovali od obeh staršev. Goldendoodles so znani po tem, da so inteligentni, ljubeči, družabni in zelo malo odpadni, in so celo nekateri najbolj hipoalergeni psi, ki jih lahko imate.

Goldendoodles so precej prijazni in so odlični psi za vse lastnike hišnih ljubljenčkov, ne glede na raven izkušenj. Vendar ne pozabite, da so mešanice doodle ponavadi precej energične in potrebujejo veliko prostora za igro in tek ter veliko časa za druženje s svojim lastnikom. To je odlična pasma za nekoga, ki ima veliko časa za povezovanje s svojim mladičem.

Če ste ljubitelj Goldendoodleja in želite enega dodati svoji družini, imate več možnosti kot samo nakup mladička pri vzreditelju. V nasprotju s splošnim prepričanjem je povsem mogoče posvojiti Goldendoodla iz reševalne službe v Wisconsinu in obstaja celo na tone reševalnih nalog, specifičnih za pasmo, ki so izključno namenjene reševanju in ponovnemu namestitvi Goldendoodlov (in drugih pasem).

Čeprav mnogi ljudje, ki poznajo reševanje Goldendoodle, specifične za pasmo, v Wisconsinu mislijo, da so polni zavrnjenih psov, ki jih rejci ne bi mogli prodati, je to pogosto napačno prepričanje. Ti reševalci so pravzaprav polni psov, ki so končali v sistemu zavetišča ali pa so bili zaseženi iz mlinov za mladiče, ki so jih vzrejali in zlorabljali samo zato, da bi hitro zaslužili.

Reševalci, ki so specifični za pasmo, so zavezani k dajanju ljubečih domov psom, ki so v nevarnosti, da bodo zlorabljeni ali prodani za dobiček, preprosto zato, ker so pasma, ki stane veliko denarja.

Če ste v Wisconsinu ali okolici, si oglejte ta seznam najboljših reševalcev Goldendoodle. Poiskali smo najboljše in sestavili ta seznam, da boste lahko čim prej našli svoj novi doodle.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Najboljši reševalci Mini Goldendoodle v ZDA in Labradoodle Rescues.

1. Wisconsin Posvojite zlatega prinašalca

Wisconsin posvojite zlatega prinašalca

Wisconsin Adopt a Golden Retriever – imenovan tudi WAAGR – se strastno ukvarja z reševanjem in vračanjem mešancev zlatih prinašalcev in zlatih prinašalcev na območju Wisconsina. To reševanje je v celoti prostovoljno in člansko in že od leta 2004 pomagajo reševati Goldens na območju Wisconsina in Illinoisa. Po enem letu delovanja so dobili uradni status neprofitne organizacije.

Nihče, ki dela v WAAGR, ni plačan, kar je precej izjemno! Vsi so preprosto navdušeni nad tem, da bi tem ljubljenim psom pomagali najti nov začetek in ljubeč dom za vedno.

Čeprav se nahajajo v Wisconsinu, to reševanje potegne pse iz zavetišč in groznih situacij po vsem svetu, nekateri pa prihajajo celo iz Kitajske.

Ta reševalna služba vedno išče prostovoljce, ki bi jim pomagali pri doseganju njihovega poslanstva, zato se prepričajte, da poiščete prostovoljstvo, če vas zanima.

Informacije o reševanju Goldendoodle:

2. Wisconsin Humane Society Dog Rescue

Rescue Dog Humane Society Wisconsin

Wisconsin Humane Society Dog Rescue je neprofitna organizacija, ki pomaga psom najti svoje večne domove in pobegniti od evtanazije v zavetiščih z veliko smrtnostjo, zlorabi, zanemarjanju in drugih groznih okoliščinah. Vsako leto Wisconsin Humane Society reši več kot 40.000 živali, kar je resnično monumentalen podvig.

Poleg ponujanja storitev reševanja in ponovnega domovanja za vse vrste živali, je ta organizacija namenjena zagotavljanju nizkocenovnih operacij sterilizacije in sterilizacije lastnikom hišnih ljubljenčkov v skupnosti, pa tudi programom za mlade, ozaveščanju skupnosti, šolanju psov, rehabilitaciji divjih živali, rejniški program in banka hrane za hišne živali.

V središču njihovega poslanstva so vrednote, kot so sočutje, prijaznost in spoštovanje. Te vrednote si prizadevajo utelešati v vsaki interakciji z ljudmi in živalmi in vedno pozitivno pristopajo k vsaki situaciji.

Čeprav to reševanje ni specifično za doodle, imajo pogosto na voljo pasme doodle za posvojitev in so eden večjih reševalcev psov v državi.

Informacije o reševanju Goldendoodle:

Preverite več: Bernedoodle Rescues v Združenih državah.

3. Lucky Seven Dog Rescue

Lucky Seven Dog Rescue

Ta predana reševalna organizacija si neutrudno prizadeva najti ljubeče domove za pse, ki so imeli težka življenja in so preživeli grozne okoliščine. Začeli so leta 2005 kot skupina treh študentskih prijateljev, ki so nameravali rešiti eno samo leglo sedmih mladičkov, od takrat pa so eksponentno rasli.

Njihova prizadevanja za reševanje psov že od samega začetka izhajajo iz sočutja, empatije in ljubezni do vseh bitij, kar velja še danes.

Vsi psi, ki prihajajo v Lucky Seven, dobijo celovito zdravniško oceno in se zdravijo z ustreznimi medicinskimi in vedenjskimi pristopi za specifično situacijo tega psa. To reševanje deluje po modelu od rejnika do posvojitve, kar pomeni, da so vsi posvojeni psi nameščeni v rejniške domove.

Ta metoda je ena naših najljubših, ker pomaga psu, da se navadi na življenje v domačem okolju in ga izpostavi zvočnim, vizualnim in situacijskim dražljajem, s katerimi se bo verjetno srečal v svojem večnem domu. Poleg tega ta pristop ena na ena pomaga psom dobiti individualno ljubezen in pozornost, za katero so bili tako dolgo prikrajšani.

Poleg vsega tega je zelo koristno posvojiti od rejnika, ker so z zadevnim psom preživeli veliko kvalitetnega časa in vedo vse o njegovih posebnostih, navadah, preferencah in sprožilcih. To je neprecenljivo znanje, ki lahko naredi veliko razliko, ko svojega novega psa uvajate v svoj dom.

Lucky Seven ni reševanje, specifično za doodle, vendar imajo pogosto na voljo logotipe za posvojitev, zato le pazite na njihov seznam posvojitev psov.

Informacije o reševanju Goldendoodle:

Pripravite se na posvojitev logotipa

Goldendoodle-Pripravi se-za-svoj-doodle

Mnogi ljudje celo življenje sanjajo, da bi imeli hišne ljubljenčke, in ko imajo nekaj denarja in nekaj samostojnosti, se odločijo, da je pravi čas, da domov pripeljejo novega psa. Medtem ko so psi res neverjetni spremljevalci in vam lahko obogatijo življenje, so tudi živa bitja, ki so za vse svoje potrebe popolnoma odvisna od svojih lastnikov.

Psi so veliko dela in odgovornosti za njihovo lastništvo ne bi smeli jemati zlahka.

Preden se zavežete k posvojitvi psa, se prepričajte, da imate čas in finančno stabilnost, da boste psu resnično dali ljubezen in skrb, ki si jo zasluži. Psi potrebujejo veliko stimulacije, socializacije ter drago hrano in dodatke. Zaslužijo si, da jih obravnavamo kot živa bitja in ne kot dodatke, ki te zabavajo, ko ti je dolgčas.

Stroški njihovih zalog se lahko sčasoma tudi res povečajo. Pričakovati bi morali nekaj sto dolarjev na mesec za hrano in priboljške, rutinska mesečna zdravila, kot so srčni črvi ter zdravila proti bolham in klopom, in veterinarske preglede vsakih nekaj mesecev.

Če menite, da ste pripravljeni na psa — super, čas je, da kužka zaščitite svoj dom! Psi so zelo podobni človeškim dojenčkom in bodo komunicirali s svetom tako, da bodo okusili in vohali vse, tudi če bi jim to lahko škodilo. Zato ste kot njihov lastnik vaša odgovornost, da poskrbite, da so vse strupene in škodljive snovi zaklenjene in nedosegljive vašemu psu.

To vključuje vse od čistil, zdravil in človeške hrane. Bodite prepričani, da naredite nekaj raziskav o tem, katere vrste človeške hrane so strupene tudi za pse. Splošno znano je, da sta avokado in čokolada strupena za večino živali, vendar je seznam veliko daljši, kot bi si mislili.

Vzemite si tudi nekaj časa, da se prepričate, da ni nobenih izpostavljenih napajalnih kablov, ki bi jih vaš mladič lahko žvečil, in zaščitite svoje dragocene (in najbolj žvečljive) predmete tako, da jih postavite izven dosega vašega novega mladiča.

Če ste nov lastnik hišnih ljubljenčkov, vam priporočamo, da poklepetate s prijateljem lastnikom psa, ki je na podobni stopnji v življenju družbeno in finančno. Tako jim boste imeli priložnost zastaviti množico vprašanj o njihovih izkušnjah s posvojitvijo psa.

Pomembno je razumeti, kaj bi morali pričakovati, da boste plačevali vsak mesec za zaloge hišnih ljubljenčkov, koliko časa posvetijo svojemu psu, kaj želijo, da bi vedeli pred posvojitvijo, in morebitne nasvete ali trike, ki bi jih morda potrebovali za lažji prehod.

Eden od razlogov, da so tovrstni pogovori tako dobri, je ta, da bo vaš prijatelj o vas vedel več kot kateri koli članek ali internetni forum in bo lahko svoje znanje in izkušnje uporabil v vaši situaciji in osebnosti ter vam na koncu dal najboljše možni nasvet.

Zaključek za najboljše reševanje Goldendoodle v Wisconsinu

Goldendoodle reševalci v Wisconsinu

Goldendoodles so nekateri najbolj iskani psi – in to z dobrim razlogom. Ti ljubeči in inteligentni mladiči z nizkim izlivanjem so odlični za vsakega lastnika hišnih ljubljenčkov in so odlični družinski ljubljenčki. Ko gre za posvojitev lastnega Goldendoodla v Wisconsinu ali okolici, so reševanja na tem seznamu odlično izhodišče.

Všeč vam bo tudi: