Najboljši mladički Maltipoo v Kansasu – 4 najboljši rejci! (2022)

Predloga Best-Maltipoo-Puppies-in-Kansas-Top-Breeders-Top

Mladički Maltipoo v Kansasu so postali tako priljubljeni v zadnjih nekaj letih. Kot ena najboljših hibridnih oblikovalskih pasem je Maltipoo čudovit, majhen snop ljubezni in energije. Če iščete novega kosmatega družinskega člana, ki se vam bo z veseljem pridružil na vaših sprehodih, a se prav tako z veseljem crklja na kavču, je Maltipoo morda popoln pasji spremljevalec, ki ga lahko dodate vaši družini.

Vendar pa je kot oblikovalska pasma še pomembneje, da najdete uglednega vzreditelja, ki bo poskrbel, da bo vaš novi mladiček Maltipoo srečen in zdrav. Želimo vam pomagati pri vašem novem iskanju pipica z nekaj informacijami o Maltipooju, nasveti za iskanje kakovostnega rejca in seznamom nekaterih najboljših rejcev Maltipoo v Kansasu.

Drugi članki, ki bi jih želeli: barve Maltipoo in Ali lahko Maltipoos plava?

Zakaj je ugleden vzreditelj Maltipoo pomemben

Najboljši rejci Maltipoo-v-Kansasu-Prodaja

Ko gre za iskanje novega kužka, se običajno osredotočite na izbiro tistega z najbolj srčkanim obrazom in barvo, ki vam je všeč. Čeprav je to pomembno, si očitno želite tudi zdravega in srečnega kužka. Ker hibridne oblikovalske pasme, kot je Maltipoo, pridobivajo na priljubljenosti, se mlini za mladiče pogosto zaklenejo kot način za večji dobiček.

Na žalost ti rejci Maltipooja v Kansasu ne dajejo zdravja svojih psov prednost, v mnogih primerih pa so plemenski psi slabo obravnavani, mladički pa imajo pogosto genetske zdravstvene težave.

Ugleden vzreditelj običajno vzgaja eno ali dve pasmi (v primeru mladičkov Maltipoo bi bilo običajno najti vzreditelja, ki vzgaja maltipoo, pa tudi malteške in male pudlje). Imajo veliko poglobljeno znanje, ko gre za pasme, s katerimi delajo, in to znanje so pripravljeni deliti.

Najpomembneje pa je, da na prvo mesto postavljajo zdravje in dobro počutje svojih psov in mladičkov. V mnogih primerih se vzrejni psi podvržejo genetskemu zdravstvenemu testiranju, da se izključi morebitna genetska stanja, mladiči pa imajo jamstvo za genetsko zdravje. Ugleden vzreditelj te mladičke vidi kot člane svoje družine in zavezani so, da bodo za vsakega našli ljubeče večno domove.

Najboljši rejci Maltipoo v Kansasu

Ko se odločite, da svoji družini dodate maltipooja, se začne iskanje popolnega vzreditelja. Trenutno je število uglednih rejcev v Kansasu omejeno, vendar smo pripravili seznam najboljših rejcev v Kansasu in okoliških državah, da vam pomagamo začeti iskanje.

1. PuppySpot Maltipoo

PuppySpot Maltipoo

Iskreno povedano, v Kansasu ni veliko uglednih rejcev Maltipoo, zato je PuppySpot številka ena na našem seznamu. PuppySpot opravi vse delo namesto vas, od preverjanja vzreje in dostave vašega mladička. Ugledni rejci se prijavijo na PuppySpot in po opravljenem strogem postopku presejanja so odobreni.

Po odobritvi lahko rejci navedejo razpoložljive mladičke na trgu. Tukaj lahko preprosto brskate po slikah mladičkov Maltipoo, dokler ne najdete čudovitega obraza, ki govori o vas in vaši družini. Ko izberete čudovitega kužka, PuppySpot sodeluje z vami in vzrediteljem, da poskrbi za dostavo vašega mladička in vam prinese vašo novo kepo krzna.

S PuppySpot vam nikoli ni treba skrbeti za rejce mladičev. Pravzaprav se v svoje rejce počutijo tako samozavestne, da nudijo 10-letno zdravstveno garancijo.

Informacije o vzreditelju Maltipoo:

2. R Mali kužki

R Mali kužki

R Little Puppies, ki se nahaja v Frankfortu v Kansasu, je majhen družinski vzreditelj z licenco, specializiran za vzrejo zdravih in razpoloženih francoskih buldogov, Labradoodles, Bichon Poos, Morkies in Maltipoos. Vsi njihovi mladički Maltipoo v Kansasu prejmejo trenutna cepljenja, razčiščevanje in zdravstvene preglede, preden se odpravijo v svoj novi dom. Po želji lahko vašega novega kužka celo mikročipirajo. Poleg tega ima vsak mladiček Maltipoo 1-letno zdravstveno garancijo in je dobro socializiran. To je bil edini ugleden vzreditelj Maltipoo v Kansasu, za katerega smo lahko ugotovili, da je bil lokalni na tem območju.

Informacije o vzreditelju Maltipoo:

3. Psarna Midnight Acres

Pisarna Midnight Acres

Midnight Acres Kennel, ki se nahaja v Libanonu, Missouri, je bila ustanovljena leta 1997 in od takrat vzreja in vzreja havance, malteške, Toy Puddles, Havapoos in Maltipoos. Trudijo se, da bi družinam zagotovili zdrave in srečne mladičke.

Prav tako verjamejo, da so vsi njihovi mladički in nove družine podaljšek njihove lastne in nudijo doživljenjsko pomoč, nasvete in podporo vsem svojim staršem mladičkov. Vsak kuža ima tudi 1-letno zdravstveno garancijo pred genetskimi boleznimi.

Informacije o vzreditelju Maltipoo:

Za več si oglejte: Mladički Maltipoo v Iowi za prodajo! in mladički Maltipoo v Tennesseeju

4. DogGone mladički

DogGone mladički

DogGone Puppies, ki se nahaja v mestu Billings, Missouri, je specializiran za vzrejo in vzgojo oblikovalskih mladičkov maltežanov, ših-tzujev, mal-šijev, maltipoojev, ših-poo, pudljev, jorkije-poo in morkiejev. Vsi njihovi psi in mladički so zelo ljubljeni in občudovani. Pravzaprav imajo profesionalnega fotografa, ki fotografira in ustvari prvi album mladička, ki ga prejmejo vsi novi starši mladičkov, ko odpeljejo svojega novega kosmatega družinskega člana domov.

Zdravje in dobro počutje vseh njihovih psov in mladičkov je prednostna naloga in vsi mladički so podvrženi popolnim zdravstvenim pregledom, nedavnim cepljenjem in razglistenju. Poleg tega imajo vsi mladički 2-letno zdravstveno garancijo.

Informacije o vzreditelju Maltipoo:

Zaključek za mladiče Maltipoo v Kansasu

Mladički Maltipoo v Kansasu

Kot oblikovalska pasma Maltipoo združuje najboljše lastnosti tako maltežanov kot miniaturnega pudlja. Ta majhen snop krzna je nežna, zelo inteligentna in igriva majhna kroglica energije, ki si prizadeva ugoditi njihovim človeškim družinskim članom.

Obožujejo kratke sprehode in veliko crkljanja. Glede na to, da so vzrejeni s pudlji, veljajo tudi za hipoalergene in se ne izlivajo, zaradi česar so kot nalašč za družine z alergijami. Radi ugajajo svojim lastnikom in jih je zelo enostavno trenirati, zaradi česar so odlična izbira za lastnike psov, ki prvič uporabljajo.

Maltipoo velja za majhnega psa, ki stoji med 8-14 palcev na rami in tehta med 5-20 funtov. Imajo srednje do dolgo dlako, ki ima lahko valove ali kodre, zato potrebujejo redno nego. Običajne barve vključujejo črno, modro, rjavo/čokoladno/jetrno, smetano, rjavo, zlato/rumeno, rdečo in belo, njihovi barvni vzorci pa so lahko dvobarvni, tribarvni, merle, sable ali smoking.

Na splošno je maltipoo zdrava pasma. Vendar pa so, tako kot druge pasme psov, lahko dovzetni za genetska stanja, kot so luksacija pogačice, zobne bolezni, alergije in progresivna atrofija mrežnice. Dobro je, da poiščete rejce, ki testirajo zdravstveno stanje svojih plemenskih psov, da zmanjšate tveganje, da ima vaš mladiček eno od teh stanj.

Všeč vam bo tudi: