Najboljši reševalci nemške doge v Severni Karolini! (2022)

Doga reševa v Severni Karolini

Če ste že kdaj videli nemško dogo, veste, da so ti psi ogromni. Mnogi so tako veliki, da so njihova ramena visoka do 32 centimetrov in lahko tehtajo celo do 200 funtov. Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce nemške doge v Severni Karolini.

Seveda, ko mnogi ljudje vidijo nemške doge, najprej vidijo njihovo velikost in prehitro sklepajo, da so ti psi agresivni ali strašljivi, vendar to ne more biti dlje od resnice. Doge pogosto imenujejo »nežni velikani” ker so ti psi neverjetno ljubeči in sladki.

Glede na njihove izjemne osebnosti in impresivno rast ni čudno, da so doge navdihnile na tone risanih psov, kot so Scooby-Doo, Marmaduke in pes iz Jetsons (našteti jih nekaj, imenovati jih nekaj). Mnogi ljudje, ki so preživeli čas z nemškimi dogami, se sprašujejo, kakšna je njihova zgodovina – kako je pasma psov postala tako velika? No, imamo odgovor.

Doge izvirajo iz mastifov (kar pomaga upoštevati njihovo velikost), nemški plemiči pa so jih sprva pred več kot 500 leti vzredili kot lovske in čuvajske pse. Ti plemiči so radi lovili divje prašiče, a nobeden od njihovih lovskih psov ni bil dovolj velik ali močan, da bi premagal tako divje zveri.

Doge so bile vzrejene za reševanje tega problema, vendar so bili vedno najprej družinski psi, čeprav so bili mišljeni kot delovni psi. Narava nemške doge je dobro poznana njenim lastnikom in ljudem, ki so z njimi že preživeli čas, vendar marsikaterega novinca preseneča, kako ljubeči in prijazni so lahko ti psi.

Na splošno veljajo za najbolj prijazno pasmo psov. Kako kul je to? Ti mladički so tudi neverjetno igrivi in ​​energični ter se dobro razumejo z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki, zaradi česar so odlični družinski psi.

Kot rečeno, doge sovražijo, da jih predolgo pustijo same – potrebujejo veliko kakovostnega časa s svojimi lastniki. Prav tako jim ne gre dobro živeti v majhnih prostorih, kot so stanovanja, zato se prepričajte, da imate čas in prostor za nemško dogo, preden jo posvojite.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja nemške doge v Severni Karolini, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Severni Karolini in Najboljši reševalci Yorkie v Severni Karolini.

Poiščite reševalca nemške doge v Severni Karolini

Poiščite reševalca nemške doge v Severni Karolini

Če želite svoji družini dodati sladko nemško dogo in živeti v Severni Karolini, ste prišli na pravo mesto. Medtem ko mnogi ljudje verjamejo, da je edini način za lastnika čistokrvnega psa, kot je nemška doga, kupiti mladička pri vzreditelju, smo tukaj, da postavimo rekord.

Pogosto lahko najdete nemške doge (in druge čistokrvne pse) v rednih pasjih zavetiščih. Kljub temu jih lahko posvojite tudi iz reševalcev za posamezne pasme, ki so namenjeni ponovni namestitvi določenih pasem v ljubeče domove. Oglejte si ta seznam najboljših reševalcev nemške doge v Severni Karolini, da boste danes našli svojega popolnega kužka.

Priporočila za izdelke nemške doge: Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. Doga Prijatelji Ruffove ljubezniDoga Prijatelji Ruff Love

Ta neprofitna organizacija za reševanje nemških dog s sedežem v Thomasvillu je čudovita organizacija, ki pomaga nemškim dogam najti ljubeče domove, potem ko so bili zapuščeni, zanemarjeni ali zlorabljeni. Trdno verjamejo, da si vsak pes zasluži drugo priložnost, ne glede na starost ali zdravstveno stanje.

Posvojiteljem vedno razkrijejo znane zdravstvene ali vedenjske težave, preden se posvojitev zaključi. Preglednost je ključnega pomena za to reševanje in vedo, da pozitivne izkušnje temeljijo na zaupanju in razumevanju.

To reševanje tudi trdno verjame, da vsi psi spadajo v ljubeče rejniške domove in jih nikoli ne smemo dati v psarno, da čakajo na posvojitev. Zato so trdo delali, da bi zgradili obsežno in zaupanja vredno mrežo rejniških družin, ki lahko zagotovijo ljubezen in skrb, ki si jo zasluži vsak pes, medtem ko čaka na svoje večne družine.

Podrobnosti o ljubezni doga Friends of Ruff

2. Waters Edge Great Dane Rescue, Inc.Waters Edge Great Dane Rescue, Inc.

Waters Edge Great Dane Rescue se tehnično ne nahaja v Severni Karolini, vendar je le lučaj stran. Služijo tudi na območju Severne Karoline, zato jih še ne odštevajte.

To neprofitno reševanje se osredotoča na reševanje in rehabilitacijo nemških dogov, ki so zlorabljene, zanemarjene ali zapuščene. Prizadevajo si, da bi te pse rešili iz lokalnih zavetišč in sprejeli predajo lastnikov.

Doge, ki jih rešujejo, dobijo temeljite zdravstvene ocene in ocene temperamenta, da ugotovijo, ali pes potrebuje posebno zdravniško pomoč ali oskrbo.

Vsi psi so tudi nameščeni v ljubeče rejniške domove, kjer so lahko deležni pozornosti ena na ena in se navadijo na življenje v družinskem domu.

Če se želite posvojiti iz tega reševanja, bodite pripravljeni sodelovati na razgovoru in opraviti pregled pri veterinarju, referenčni pregled in obisk na domu, da se prepričate, da boste odličen starš za nemško dogo.

Poleg tega morajo biti vsi posvojitelji stari vsaj 25 let, soglašati s preprečevanjem bolh in srčnih črvov do konca življenja svojega psa in kupiti zdravilo Bloat Buster.

Waters Edge Great Dane Rescue, Inc. Podrobnosti

Bistvene stvari o nemških dogah iz Severne Karoline

Pomembne stvari o nemških dogah iz Severne Karoline

Doge so super psi, vendar jih ni lahko vzgajati, še posebej, če ste nov lastnik hišnih ljubljenčkov. V prvi vrsti so doge – tako kot mnoge večje pasme psov – nagnjene k številnim pomembnim zdravstvenim težavam.

Ti vključujejo bolezni srca, kostnega raka, torzijo želodca in displazijo kolkov. Čeprav so vse to resne, torzija želodca ni pogosta le pri nemških dogah, ampak je življenjsko nevarno stanje, ki zahteva takojšnjo zdravniško intervencijo.

Iz tega razloga toplo priporočamo, da vsi, ki želijo postati lastnik nemške doge, opravijo temeljito raziskavo o simptomih in znakih torzije želodca ter o tem, kako jo preprečiti in kaj storiti, če se pojavi.

Poleg tega morajo lastniki nemških dog zaradi njihove velike velikosti posvetiti veliko časa in energije vedenjskemu usposabljanju svojih mladičkov. To ni samo zaradi vljudnosti, ampak tudi iz varnostnih razlogov.

Vsi neizšolani psi so nagnjeni k temu, da sledijo svojim muham, vendar je izid zelo drugačen, ko se čivava odloči poskusiti loviti veverico, nemška doga pa se odloči za veverico.

Če gremo še dlje, je čivava, ki navdušeno skoči na novo osebo, ljubka in očarljiva, toda nemška doga, ki počne isto, se lahko poškoduje, če oseba pade.

Povezano: Vodnik po nemški dogi Pitbull.

Ste pripravljeni na nemško dogo v Severni Karolini?

Ali ste pripravljeni na nemško dogo v Severni Karolini

Čeprav je lahko zelo razburljivo razmišljati o tem, da bi svojega novega psa prvič pripeljali domov, je pomembno, da si vzamete minuto in razmislite, ali ste resnično pripravljeni na lastništvo psa ali ne. Če še nikoli niste imeli psa, boste morda presenečeni – tako kot mnogi – koliko dela je potrebno za vzgojo psa (še bolj za kužka).

Mnogi optimistični novi lastniki psov se veliko prepozno zavedajo, da niso na mestu, kjer bi zagotovili oskrbo, ki jo potrebujejo njihovi psi. Na tej točki je lahko izziv (logistično in čustveno), da bi ugotovili najboljše naslednje korake.

Novi lastniki psov bi morali biti pripravljeni posvetiti veliko časa svojim hišnim ljubljenčkom in proračunu za svoje pse do nekaj sto dolarjev na mesec.

Tudi če ste ljubeč pasji starš in imate veliko časa in pozornosti, da bi psu namenili, če ne morete zagotoviti ustrezne prehranske prehrane ali drugih dragih potrebščin, je za psa najbolje, če počakate na posvojitev, dokler ne« finančno bolj udoben.

Spletni strokovnjaki ocenjujejo, da lahko hranjenje nemške doge stane od 80 do 200 dolarjev na mesec, odvisno od kakovosti hrane. Poleg teh stroškov boste morali kupiti tudi stvari, kot so rutinska zdravila (preprečevanje srčne gliste, bolh in klopov), obiski veterinarja ter igrače in dodatki.

Če se sprašujete, ali ste pripravljeni na psa in želite več informacij, je lahko koristno, da se pogovorite s prijateljem, ki ima psa. To je še posebej dobro, če so v podobni življenjski fazi kot vi in ​​še bolj, če imajo podobno finančno situacijo.

Lahko vam bodo pomagali bolje razumeti finančne obveznosti, povezane z lastništvom psa, kaj želijo, da bi vedeli pred posvojitvijo, kaj je najbolj zahteven ali presenetljiv del biti lastnik psa in še več.

Zaključek za “Najboljše reševanje nemške doge v Severni Karolini”

Zaključek za The

nemške doge so nežni velikani s toliko ljubezni, ki jo dajejo svojim lastnikom. Radi se igrajo in stiskajo ter so tako neumni, da vas bodo vedno nasmejali.

Bodoče lastnike psov vedno spodbujamo, naj razmislijo o posvojitvi in ​​ne o nakupovanju, in upamo, da vam je ta seznam reševalcev nemške doge v Severni Karolini pomagal med iskanjem.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja nemške doge v Severni Karolini, si lahko ogledate:

Preden posvojite nemško dogo iz reševalnega zavetišča v Severni Karolini, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Stvari, ki vam jih nihče ne pove o lastništvu nemške doge” spodaj: