Noč čarovnic Dog Puns in šale! (2022)

Predloga za pes čarovnic in šale za noč čarovnic

Ne glede na to, ali se pripravljate na zabavo za noč čarovnic s pasjo tematiko ali si izmišljate nekaj čudovitih idej za kostume za pse, imamo za vas vso veselost, ki jo potrebujete, da bo noč resnično posebna.

Pasje šale o noči čarovnic združujejo očarljivost s strahovi sezone in tako poskrbijo za dober čas za vse. Imamo tudi nekaj odličnih igric za pse Holloween!

Psi in šale za noč čarovnic

Dog-Halloween-Ps-in-vice
 1. Ste slišali za vlomilca psa v 12. ulici? To je strašljivo, vendar smo prepričani, da gre policija v Retriever.
 2. Kaj se zgodi, ko vampir ugrizne psa? Pes postane krvosledec.

 3. “Slišim, da je v mestu nov kult pasje apokalipse.” “Res?” “Pravijo, da bo deževalo mačke in pse.”

 4. “Odprl sem vrata za nekaj Trick ali Treat-ers, a moj pes se jih je bal.”

 5. »O ne! Zakaj je tako?” “Bili so oblečeni kot veterinarji.”

 6. “Očitno je mesto najelo strašljivega novega lovilca psov.”

 7. “Zakaj bi to naredili?” “Nevem. Toda obleče se kot Elvis in hodi naokrog in poje ‘You ain’t nothing but a pound dog’, medtem ko lovi potepuške.

 8. Srečen Howloween! To bo večer za lov na terierje!

 9. “Ali boste svojega psa peljali na novo pasjo grozljivko?” “Zdaj snemajo pasje grozljivke?” »Očitno! Imenuje se ‘Vakum na ulici Elm’.

 10. “Ste slišali za osebo s terierjem, ki napada središče mesta?” Ne! Kaj se je zgodilo?” “Ime mu je bilo Jack Russell.”

 11. To območje imajo že leta zaprto. Nekateri najbolj zlobni pripadniki policije so tu lovili.

 12. “Ko smo šli v Yellowstone, smo našli skrivnostno kost.” “Res?” »Bilo je noro. Morali smo ga dati Bark Rangerju, da je izvedel, kaj se dogaja.”

 13. “Kaj je zlobna medicinska sestra rekla ujetemu psu?” “Pojma nimam, kaj?” “Lepo te bom pospravila.”

 14. “Ste slišali za velik umetniški rop iz dnevnega varstva za pse?” »Ne, nisem! Kaj se je zgodilo?” “Ukradli so res drago umetnino.” “Dang, to je žalostno.” “To je bil zlati doodle.”

 15. “Pravijo, da je v mestu pasji stražar.” “Nikakor, res?” »Da! Nihče ne more povedati, kdo je – popolnoma so in-corg-nito.”
 16. Obstaja nova grozljivka, ki raziskuje zgodbo o znanstvenikih, ki ustvarijo grozljivo zlitje psov in podgan. Imenuje se Noč laboratorijske podgane-or.

Preverite za več: Smešni memi nasmejanih psov! in Dog-Gone Good Dog valentinovo igre!

Ideje za zabavo za pasje noč čarovnic

Ideje za zabavo za pasje noč čarovnic

Vedno, ko nekaj vlijete psom, gre na bolje. In če želite imeti zabavo za noč čarovnic, na kateri je veliko pasjih besed, obstaja toliko različnih načinov, kako lahko ta cilj dosežete.

Najprej lahko natisnete ali napišete te besede besed in jih prilepite po celotnem prizorišču vaše zabave. Lahko jih postavite na stene, na mize, na pijače – kjer koli želite! Če greste v to smer, poskusite narediti mešanico predmetov, ki jih je enostavno najti, in težko najti. To bo dalo občutek odkritja in navdušenja, ko bodo ljudje naleteli na tiste, ki jih je težko najti!

Vsakemu udeležencu lahko podarite tudi eno šalo, tako da jo razdelite na začetku ali pa jo prilepite na dno krožnikov ali skodelic. Na ta način so igre besed za začetek pogovora, ki jih ima vsak pri roki. Tudi če se dve osebi sploh ne poznata, zlahka začneta pogovor tako, da drug drugega vprašata “kakšno šalo imaš?”.

Ta koncept lahko dvignete na višjo raven tako, da razdelite svoje šale in prelomne točke, jih položite na majhne koščke papirja in jih razdelite v dve skledi (ena za šale, ena za punchline). Nato lahko vsakemu udeležencu daste enega od vsakega in imate na voljo majhno nagrado za prvo osebo, ki najde tako šalo, ki se ujema z njihovo bitko, kot tudi tisto, ki se ujema z njihovo šalo.

Če se vse to sliši kot preveč dela, lahko preprosto natisnete majhne različice vsake šale (z njeno prelomnico) in jih vse date v veliko skledo. Udeleženci lahko nato pridejo in zgrabijo šalo, če želijo, vendar vam ni treba opraviti administrativnega dela pri njihovi distribuciji.

Ne glede na to, kaj vi in ​​vaš kužka naredite za praznovanje grozljive sezone, poskrbite, da boste imeli transparent s ponosnim napisom: »Srečen Howl-oween!« nekje na zabavi.

Kostumi za pse

Kostumi za pse

Če pa po drugi strani iščete zabaven kostum za svojega psa, imamo tudi za vas! Oglejte si te igre besed in naše spremne ideje za kostume.

 1. Betty Crocker-španjel – Ta lahko deluje na veliko različnih načinov. Ena od možnosti je, da iz kartona in rdeče barve v razpršilu naredite veliko rdečo žlico, nato pa jo s pasjim pasom pritrdite na svojega ljubljenčka. Lahko pa jim daste majhen klobuk (morda pritrjen na povodec) s papirnato torto na vrhu.
 2. Bark Obama – Ta je nekoliko lažji – potrebujete samo obleko za psa! Včasih jih lahko najdete na spletu, čeprav je lahko težko najti pravo velikost. Kljub temu, da opremljanje vašega kužka v obleko morda ni v načrtu, obstaja veliko različnih načinov, kako narediti ta kostum.
 3. Če imate pri sebi otroško kravato, jo lahko preprosto spremenite v pasjo kravato in nato s trakom iz bele tkanine poosebljate belo srajco.

 4. Labro-thor – Za to potrebujete le nekaj, kar lahko uporabite kot rdečo ogrinjalo! Če pa želite dodaten kredit, lahko vedno dodate pasjo srajco, okrašeno kot naprsnik. Če želite iti še dlje, se lahko oblečete v Mjolnir (Thorovo orožje) tako, da oblečete rjava oblačila in naredite masko na glavi kladiva.
 5. William Shakes-paw – Glede na to, da psi običajno niso znani po tem, da pišejo verze v jambskem pentametru, je ta kostum morda težak. Obstajajo trije glavni deli Shakespearovega značilnega videza v javni zavesti: njegovi brki, lasje in bel nakostreni ovratnik. Za dlako lahko poskusite poiskati pasjo lasuljo, ki se prilega glavi vašega mladiča in vsaj malo spominja na Shakespearove umikajoče kodre. Beli ovratnik je morda najlažji – tukaj lahko naredite vse, od dela stare rjuhe do pravega ovratnika. Iskanje načina, kako natakniti brke na svojega psa, bo pravi izziv. Toda kakšna začasna barva za krzno bi lahko naredila trik!
 6. Lab-rodor – To najbolje deluje, če imate labradorca, vendar to ni potrebno. Tukaj lahko preprosto ugotovite, katera različica belega plašča je najboljša za telo vašega psa, in že ste pripravljeni! Če želite, lahko poskusite poiskati tudi očala, ki vas ne motijo mladiča preveč.
 7. Sherlock Bones – Klobuk zalezovalca jelenov je zelo primeren za ta kostum. Ker je to odločilna značilnost klasičnega lika, se ga verjetno lahko kar držite. Če pa želite iti dlje, lahko najdete majhno povečevalno steklo, ki ga pritrdite na povodec vašega ljubljenčka. Prav tako se lahko naslonite na del imena »kosti«, tako da se prepričate, da ima vaš pes kost na zabavi.

Zaključek za Halloween Dog Puns

Noč čarovnic-Pes-Puns-Zadnje-misli

Obstaja toliko različnih načinov, kako si lahko popestrite večer s čarobnostjo grozljivih pasjih besed in šal. Psi so darilo – so kot koncentrirano veselje v štirinožnem, kosmatem paketu. Vsekakor pa lahko v večer pripeljete pse, bodisi abstraktno na pasji zabavi za noč čarovnic ali tako, da v zabavo s pasjim kostumom vključite svojega psa, se bo zagotovo izplačalo.

Srečen Howl-oween!

Všeč vam bo tudi: