Okraski iz palic za snežaka in medenjaka

Okraski, ki jih poberete v trgovini, lahko zlahka vodijo bogastvo. Upoštevajte svoj proračun za dekoracijo tako, da ustvarite nekaj stvari doma! Ti okraski s palicami za snežaka in medenjaka so popoln primer preprostega projekta okraskov! Vašemu božičnemu drevescu dodajo čudovit pridih ročno izdelanega šarma, ki ga v resnici ne najdete nikjer drugje!

Prirejajo se božični okraski iz palic

Raziskali bomo nekaj materialov, ki so potrebni za izdelavo teh kosov, pa tudi nekaj podrobnih navodil po korakih, da boste lahko začeli! Pomislite, kje želite, da ti fantje visijo, saj lahko preprosto prilagodite barve, da se ujemajo z vašim obstoječim dekorjem.

Ročni okraski iz palic – medenjak in snežak

Izkoristite svoje ustvarjalne sposobnosti s temi popolnoma očarljivimi božičnimi prazničnimi okraski! Ti fantje so lahko veselega izraza in poljubnih dodatkov! Ne glede na to, ali izdelujete okraske za božično drevesce, ki jih želite dodati svoji zbirki, ali sestavljate rustikalno božično vas, so to popolna obrt! Prav tako so lahko izdelane z ali brez zanke za prikaz.

Če visijo z vašega drevesa, boste ugotovili, da jih sploh ni težko narediti po seriji! Lahko pobarvate kup in nato dodate podrobnosti posamezno, tako da jih lahko obesite peščice, ko pride čas za okrasitev drevesa.

obrt iz palčk, ki jo vodi ženska pred božičnim drevesom

Kakšne so druge ustvarjalne uporabe teh okraskov?

Zahvaljujoč majhni velikosti in lahki zasnovi je to plovilo neverjetno vsestransko! Pravzaprav jih lahko uporabite skoraj povsod. Ena odlična ideja bi bila, da jih uporabite kot ročno izdelane praznične darilne oznake! Uporabite zadnjo stran palčke za sladoled, da jasno napišete ime prejemnika in dobili boste najbolj čudovito oznako, ki jo je kdo kdaj videl.

štirje okraski za obrtne palice na ponarejenem snegu

Ali moram pobarvati vsako palčko za sladoled?

To je lepota tega! Seveda jih lahko pustite preproste, a kaj je v tem zabavno? Obiščite lokalno trgovino z dolarji ali trgovino z obrtnimi izdelki za širok izbor palčk za sladoled. Verjetno boste presenečeni, ko boste ugotovili, da nosijo tudi palčke za sladoled različnih barv. Tako lahko naredite pisano paleto čudovitih palčk za sladoled, s katerimi polepšate svoje božično drevo!

liki za okrasne palice za obrt na mizi

Kateri je najboljši način za barvanje teh palčk za sladoled

Nanašanje barve na te palčke za sladoled se ne zdi tako naporno! Najboljši način, kako si lahko olajšate delo, je z uporabo pravih orodij. Prva stvar, ki jo lahko storite, je, da se prepričate, da imate čopič za slikanje in nekaj akrilnih barv za obrt. Te se odlično oprimejo nedokončane površine palčke za sladoled. In najhitreje se posušijo. Ne skrbite, če se vam zdi, da je malo progasta, dodala bo rustikalni pridih!

Druga možnost bi bila uporaba barve v razpršilu, vendar boste morda ugotovili, da bodo stranice nekoliko nepobarvane. Nanesite čelno in pod kotom pri pršenju na vsaki strani, če se odločite za to pot!

okraski iz palic iz medenjakov in snežaka pred praznično dekoracijo

Kateri je najboljši način za prilagoditev te obrti?

Te palčke za sladoled so odličen primer nečesa, čemur lahko resnično dodate nekaj pridiha in osebnosti! Ker uporabljamo veliko majhnih okraskov, obstaja možnost za vse, kar imate pri roki. Ne pozabite pregledati svojih obrtnih zalog in preveriti, ali že imate nekaj, kar potrebujete, pri roki! Tkanine, klobučevine in majhni okraski so kot nalašč za dodajanje tem likom iz palčk. Tukaj je nekaj idej za navdih.

  • Uporabite bleščice, da tem drevesnim okrasjem dodate nekaj sijaja
  • Ustvarite tudi komplet palčk za sladoled na temo Rudolfa in Božička
  • S trakom ustvarite zanke teh okraskov za obešanje
  • Pobarvajte jih kot božične kolednike, z mini notami
  • Uporabite klobučevino, da naredite majhne plašče, to storite tako, da vzamete zoženi kos filca in ga ovijete, preden zlepite na enem mestu.

štirje okraski za obrt, ki stojijo pred lesenimi božičnimi okraski

Potrebne zaloge

obrtne zaloge na mizi, vključno z barvo za čiščenje cevi v palčkah

Kako narediti obrtne okraske iz palic

Najprej morate pobarvati svoje palčke za sladoled! Vnaprej izberite vrsto likov, ki jih želite ustvariti, da boste lahko imeli svoje barve pripravljene! Najlažji način za barvanje teh je, da si malce razmažete roke. Držite jih in nanesite barvo na eno stran naenkrat. Najbolje je, da to naredite v serijah, da vam ne bo treba predolgo čakati, da začnete z dekoriranjem!

slikanje palčk za sladoled

Uporabite markerje ali barvne palčke, da nanesete majhne podrobnosti na vsakega od vaših likov. Na spodnji sliki si lahko ogledate belo barvo kot podstavek za detajle za glazuro na palčki iz medenjakov.

slikanje podrobnosti na palčko za sladoled

Uporabite trajni označevalnik, da na svoje like s paličico nanesete podrobnosti, kot so obrazi.

risanje podrobnosti na palčke za sladoled

Majhni okraski in dodatki, kot so gumbi, so okrasni detajli, s katerimi lahko okrasite svoje okraske. Uporabite pištolo za vroče lepilo, da jih nanesete na palčke za sladoled.

okrasna palčka za sladoled

Ta postopek ponovite za druge like, za katere ste naslikali palčke za sladoled. Spodaj lahko vidite navit pramen čistila za cevi, ki se uporablja kot klobuk.

alternativni dizajn za okras snežnega moža

palica za okrasitev snežaka

Ko končate z dekoriranjem, zlepite majhen kos vrvice na hrbtno stran teh palčk. Tako jih lahko enostavno obesite kamor koli želite.

komplet okrasnih palic za sladoled

Tako naj bi izgledali vaši veseli okraski!

okraski iz palčk, ki visijo z drevesa

Donos: 4

Okraski iz palic za snežaka in medenjaka

Ti čudoviti liki iz palčk so za odlične okraske! Kam jih boste obesili?

Aktivni čas
10 minut

Skupni čas
10 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
5 $

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Galerija končnih izdelkov

obrtni okraski, ki visijo na božičnem drevesu

Tem likom lahko nanesete različne dekorativne dodatke, kot so zimska oblačila, dodatki in čudoviti obrazi!

okraski iz obrtnih palic na beli mizi

Ti okraski so narejeni tako, da visijo z vašega božičnega drevesa, vendar jih lahko uporabite kjer koli! Kam jih boste obesili?

ženska, ki drži ornament iz medenjakov in snežaka

Nazadnje lahko te čudovite like uporabite kot darilne oznake! Njihov dolg hrbet vam omogoča, da nanje napišete imena prejemnikov, ki služijo kot nekakšno drugo darilo, ki ga lahko vaši prijatelji in družinski člani dodajo svoji zbirki okraskov.

štirje okraski za obrtne palice na tabli