Poceni mladički Maltipoo naprodaj: 6 najboljših rejcev! (2022)

Poceni-Maltipoo-Puppies-for-Sale-Top-Breeders-template

Maltipoos so sladki majhni mladički, ki križajo maltežanka in igračo ali mini pudlj. Ti psi so neverjetno priljubljeni zaradi svoje majhnosti, ljubkovalne narave in igrive narave.

Če sanjate o lastnem ljubkem Maltipooju, vendar se trudite najti pravega vzreditelja, ne skrbite. Vzeli smo si čas in zbrali naše najljubše in cenovno najugodnejše rejce Maltipoo iz vse države, samo za vas.

Iskanje pravega rejca je lahko težavna naloga, zato morate opraviti svoje raziskave (ali dovolite, da to storimo namesto vas), namesto da bi naključno izbrali enega.

Še bolj zapleteno je lahko, če iščete cenejšega Maltipooja, ker pogosto to pomeni, da držite mejo med visokokakovostnim vzrediteljem in nekom, ki ga zanima samo denar (in ne zdravje ali dobro počutje njihovih mladičkov).

Posebej smo pazili, da smo za ta seznam našli cenovno ugodne in etične rejce, vendar to ne pomeni, da so vsi rejci, ki jih nismo vključili, nujno slabi ali neetični rejci.

Če se odločite poiskati vzreditelja, ki ga nismo imeli možnosti vključiti sem, obstaja nekaj načinov, kako lahko ugotovite, ali je dober ali ne tako odličen vzreditelj.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu poceni mladičkov Maltipoo za prodajo v Združenih državah, si lahko ogledate ta druga priporočila rejcev: Najboljši rejci igrač Cavoodle v Združenih državah in Najboljši rejci čokoladnih labradoodlov v Združenih državah.

Iskanje dobrega vzreditelja Maltipooja

Iskanje dobrega vzreditelja Maltipooja

Za začetek bodo dobri in skrbni rejci zelo skrbeli za bodoče domove svojih mladičkov. Verjetno vam bodo postavili veliko vprašanj o tem, kako živite svoje življenje, koliko časa imate doma, koliko denarja zaslužite, preteklih izkušnjah z vzgojo hišnih ljubljenčkov in drugih podobnih vprašanjih.

To jim bo pomagalo oceniti, ali ste dovolj odgovorni in skrbni, da dobro skrbite za enega od njihovih dragocenih mladičkov. Po drugi strani pa so slabi rejci največkrat samo zainteresirani, da bi zaslužili čim več denarja.

To običajno pomeni, da imajo pogosto veliko mladičkov, ki jih redno predajo (tako da mladički niso vzgojeni v odličnih in skrbnih pogojih), verjetno pa bodo tudi storili vse, kar je potrebno za prodajo.

Povezano: Maltipoos samec proti samici.

Ugodni maltipoi za prodajo

Ugodni maltipoi za prodajo

Maltipoos so razvrščeni kot majhni psi, ki tehtajo v povprečju od 5 do 20 funtov. Ta oblikovalski hibrid med maltežancem in mini pudljem ali pudljem je znan po tem, da je nežen in igriv ter se odlično ujema tudi z otroki, starejšimi in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Maltipooji se ne izgubijo veliko in veljajo za bolj hipoalergene kot mnoge druge pasme psov, zahvaljujoč svojim starševskim pudljem.

Ti visokoenergetski mladički so ponavadi precej glasni, vendar so zelo sladki in so odlični družinski ljubljenčki. Mladiček Maltipoo vas bo običajno stal med 600 in 4000 $, zaradi česar je eden izmed cenovno dostopnejših čistokrvnih psov.

Povezano: Koliko stane Maltipoo?

1. Ugodni maltipoi PuppySpot

Ugodni maltipoi PuppySpot

Ker iščete poceni mladičke Maltipoo za prodajo v Združenih državah, vam toplo priporočamo ogled platforme PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica, kjer lahko brskate po neštetih cenovno ugodnih mladičkih Maltipoo, kjer koli že ste.

Če se odločite za nakup Maltipooja prek PuppySpota, ne pozabite, da morajo vsi rejci, ki imajo na seznamu mladičke, opraviti strog postopek presejanja. Preden nadaljujete z iskanjem cenovno ugodnih mladičkov Maltipoo za prodajo v Združenih državah Amerike, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Maltipoo Furbabies

Poceni Maltipoos

Vzreditelj Maltipoo Furbabies iz Chicaga je eden najboljših rejcev Maltipooja v panogi. V tipičnem letu ta vzreditelj prinese približno 4-5 legla, kar pomeni, da imate veliko priložnosti, da sami sprejmete enega od njihovih mladičkov. Poleg tega je ta vzreditelj specializiran za različne velikosti Maltipoo, od skodelice za čaj, igrače in drobne igrače.

Njihovi mladički so vzrejeni zaradi njihovega temperamenta in da bi bili čim bolj zdravi. Ko prejmete mladička pri Maltipoo Furbabies, bo vaš novi kuža v celoti razglisten in cepljen, poleg tega pa bo dobil enoletno zdravstveno garancijo.

Ta vzreditelj je navdušen nad tem, da svoje mladiče namesti v najboljše možne domove in zato izvaja temeljit postopek pregleda za vse morebitne lastnike.

Podrobnosti o Maltipoo Furbabies

3. Pocketpoo

Pocketpoo

Pocketpoo je vzreditelj Maltipoo, ki se nahaja v srednjem Tennesseeju. Ta rejec je v družinski lasti in upravljanju rejec, ki je v podjetju Maltipoo že več kot dve desetletji.

Večina maltipojev, ki jih ta rejec proizvede, tehta med štiri in šest funtov, nekatere njihove pasme pa zrastejo tudi do deset funtov. Lastnik Pocketpooja je nekdanji veterinarski tehnik z globoko ljubeznijo in strastjo do živali vseh vrst, vendar je mehak za čudovitega Maltipooja.

Vsi mladički tega rejca se lahko prosto igrajo in pohajujejo, vendar nobeden ni v kletki. Velik pomen dajejo vzreji zdravih in srečnih mladičkov in radi prejemajo obvestila od družin svojih mladičkov.

Podrobnosti o Pocketpooju

4. Mladički Country Acres

Mladički Country Acres

Ta rejec v severnem Illinoisu je znan po pridelavi nekaterih najboljših majhnih pasem, vključno z maltipoji in drugimi priljubljenimi pasmami, kot so jorkiji, pudlji in maltežanci.

Ta vzreditelj je v družinski lasti in upravljanju ter z vključeno celotno družino lahko vzreja nekaj najboljših psov naokoli. Vsi mladički so od rojstva socializirani v skupinskih okoljih in posamezno, kar omogoča bolj poglobljen čustveni razvoj.

Za razliko od večine rejcev vam Country Acres ne dovoljuje, da se pridružite čakalni listi ali položite depozit, dokler se njihovi mladički ne skotijo, vsi mladički pa se prodajajo po načelu, kdor prej pride, prvi melje. Maltipoos, ki ga vzrejajo, je na voljo v marelični, smetanovi in ​​rdeči barvi.

Podrobnosti o mladičih Country Acres

5. Zdravi mladiči

Zdravi mladički

Kot je verjetno mogoče razbrati že po imenu, se ta vzreditelj ponaša predvsem s proizvodnjo zdravih in srečnih mladičkov.

Vsi maltipooji, ki jih vzrejajo, so znani po tem, da so zelo sladki in mirni, številni njihovi mladički pa so zaradi njihove usposobljenosti in odličnih naravnanosti končali kot službeni psi.

Ta vzreditelj je zelo dobro obveščen o psih in Maltipoojih in lahko ponudi ogromno odličnih in koristnih virov novim lastnikom svojih mladičkov.

Podrobnosti o zdravi mladiči

6. Bear Creek Maltipoo

Bear Creek Maltipoo

Zadnji na seznamu poceni mladičkov Maltipooja za prodajo v Združenih državah je “Bear Creek Maltipoos.” Za rejce Maltipoo na srednjem zahodu je Bear Creek Maltipoo najboljši.

Čakalna lista za njihove mladičke je ponavadi precej dolga, vendar se splača, če se lahko držite. Njihovi psi in mladički so deležni strogega genetskega testiranja, da zagotovijo, da imajo najboljšo možno razpoloženje in zdravje.

Vzrejajo samo maltipoo prve generacije, kar pomeni, da so ti mladički 100% pravi. Ta vzreditelj je navdušen nad iskanjem najboljšega ujemanja tako za potencialne lastnike kot za mladičke in vam bo pomagal najti pravega mladička za vas in vaš življenjski slog.

Bear Creek Maltipoo Podrobnosti

Posvojite Maltipoo, če lahko

Poceni mladički Maltipoo za prodajo — vrhunski rejci

Ali ste vedeli, da je na milijone psov po vsej državi trenutno v zavetiščih za živali in čakajo, da najdejo svoje večne domove? Mnogi ljudje so presenečeni, ko izvejo, da lahko v zavetiščih najdete tudi čistokrvne in dizajnerske pasme, in to je daleč najbolj dostopen način, da svoji družini dodate dragocenega Maltipooja.

Številna zavetišča imajo spletne iskalnike, ki vam omogočajo filtriranje iskanja glede na pasme, ki vas najbolj zanimajo. Prav tako se lahko pridružite skupinam na družbenih omrežjih, ki so namenjene ponovnemu namestitvi določenih pasem, kar vam lahko pomaga, da ga dobite še prej.

Ne poskušamo vas odvračati od nakupa mladička pri vzreditelju, če bi to radi počeli, vendar vas pozivamo, da vsaj razmislite o obisku vašega lokalnega zavetja za živali in preverite, kaj lahko najdete. Večina psov v zavetiščih za živali je kar se da prijaznih in bi radi imeli priložnost, da vam pokažejo ljubezen in zvestobo, ki jo lahko dajo.

Povezano: Zakaj se My Maltipoo izgublja?

Prepričajte se, da ste pripravljeni vzgajati Maltipoo

Prepričajte se, da ste pripravljeni vzgajati Maltipoo

Številni novi lastniki hišnih ljubljenčkov naredijo običajno napako, da ne opravijo ustrezne raziskave, preden dobijo hišnega ljubljenčka. Psi so veliko dela, mladički pa zahtevajo še več truda in pozornosti.

Od časa, ki ga morate posvetiti skrbi zanje, do denarja, ki ga morate porabiti vsak mesec za pokritje stvari, kot so hrana, igrače, zdravstvena oskrba in drugi stroški, lahko hitro postane ogromno, če na to niste pripravljeni.

Psi so živa bitja, ki vas bodo ljubila vse življenje, če boste skrbeli zanje in jim v zameno dali enako ljubezen, kot si jo zaslužijo. Vendar pa nikakor niso “enostavno” dvigniti, in morate biti prepričani, da boste to obvladali, preden prevzamete takšno zavezo.

Povezano: Maltipoo prednosti in slabosti.

Zaključek za “Prodamo poceni mladičke Maltipoo”

Zaključek o-poceni-Maltipoo-Puppies-for-Sale

Maltipoos so super srčkani in sladki mladički, znani po svoji igrivi naravi in ​​majhni rasti. Odlični so z ljudmi vseh starosti, odlično pa se razumejo tudi z drugimi hišnimi ljubljenčki.

Če razmišljate o tem, da bi svoji družini dodali Maltipooja, vas pozivamo, da razmislite o posvojitvi in ​​ne o nakupu pri vzreditelju. Vendar smo veliki oboževalci vseh rejcev na tem seznamu in upamo, da boste našli pravega zase in za svojo družino.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu poceni mladičkov Maltipoo za prodajo, si lahko ogledate:

Preden na našem seznamu rejcev najdete cenovno ugodnega Maltipooja, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme psov Maltipoo” spodaj: