Pregled Labradoodles Lewis Manor! (2022)

Pregled Labradoodles Lewis Manor

Tukaj je vprašanje za začetek, če vas zanima učenje o Labradoodles Lewis Manor. Ste na trgu za mladička Labradoodle, vendar ne poznate nobenega uglednega rejca Labradoodle? Če je temu tako, je Lewis Manor Labradoodles odličen kraj za ogled.

Preden se pomaknete navzdol do našega pregleda Lewis Manor Labradoodles, si oglejte te druge koristne članke naše ekipe na We Love Doodles: Pregled Goldendoodles Moss Creek in Najboljši rejci Labradoodle v New Yorku.

Lewis Manor Labradoodles Pregled

Lewis Manor Labradoodles Pregled

Pri Lewis Manor Labradoodles se trudijo, da bi vsem strankam zagotovili tovarištvo za vse življenje. Lewis Manor Labradoodles, ki sta ga ustanovila Katherine in Miles Lewis, je specializirana za vzrejo srečnih in zdravih avstralskih labradoodlov.

Njihovi psi imajo visoko inteligenco, minimalno izpadanje in odlične osebnosti, zaradi česar so odlična možnost za vse, ki želijo posvojiti Labradoodla.

Povezano: Kaj je angleški labradoodle in Kaj je Micro Labradoodle?

Ali so Labradoodles iz Lewis Manor Labradoodles registrirani pri ALAA?

Ali so Labradoodles iz Lewis Manor Labradoodles registrirani pri ALAA

Vse matere in očetje v Lewis Manor Labradoodles so registrirani pri Avstralsko združenje labradoodlov Amerike (ALAA). To združenje zagotavlja zdravje psov pred vzrejo, kar vodi do zdravih mladičkov.

Če torej posvojite mladička iz Lewis Manor Labradoodles, lahko zagotovite, da bo to zdrav kuža, ki vam bo zagotovil vseživljenjsko druženje.

Skupaj z zdravjem starševskih psov ALAA zagotavlja, da vzrejne ustanove izpolnjujejo zdravstvene in varnostne standarde. Kot član ALAA je Lewis Manor Labradoodles dokazal, da postavljajo zdravje in varnost psov na prvo mesto.

Če želite ostati član, morate poskrbeti, da se z vsemi psi obravnavajo spoštljivo in po potrebi ustrezno zdravljenje.

Poleg tega to, da ste član ALAA, pomeni, da vam nobena kinološka ustanova nikoli ni morala odvzeti vzrejnega dovoljenja. Za ohranitev pasme avstralski labradoodle morate upoštevati tudi standarde vzreje.

Povezano: Labradoodle vs. Goldendoodle – Primerjava pasem psov.

Ugled vzreje labradoodlov Lewis Manor

Ugled vzreje labradoodlov Lewis Manor

Kot lahko vidite, je Lewis Manor Labradoodles ugleden avstralski rejec Labradoodle. Zdaj, ko poznate dejstva, se morda sprašujete, kako poteka postopek posvojitve.

Najprej boste morali izpolniti vlogo za posvojitev. Ta aplikacija pokaže vaše zanimanje za posvojitev enega od teh psov in daje rejcu nekaj več informacij o sebi.

Povezano: Najboljši rejci mini avstralskih labradoodle v Združenih državah.

Koliko znašajo provizije za depozit pri Lewis Manor Labradoodles?

Koliko so provizije za depozit pri Lewis Manor Labradoodles

Prav tako boste morali plačati 300 USD nepovratnega pologa; ta depozit bo zadržal vaše mesto na čakalni listi za vašega novega kužka. Ko se rodi leglo, vas bo Lewis Manor Labradoodles obvestil in nadaljevali boste s svojim načrtom plačila, dokler ne bo čas, da svojega novega mladiča pripeljete domov.

Mladičke izpustijo svojim družinam v starosti 7-8 tednov. Zdaj, ko poznate postopek sprejemanja, je čas, da si ogledate logistiko oblikovanja cen. Kot je omenjeno zgoraj, je ob oddaji prošnje za posvojitev potreben depozit v višini 300 USD.

Ko svojega kužka pripeljete domov, boste morali plačati preostalih 3200 $. Ta cena je razdeljena med dve plačili. Prvih 1600 $ zapade v plačilo, ko se vaš mladiček skoti. Drugih 1600 $ je potrebnih, ko vaš mladiček dopolni 4 tedne starosti.

Povezano: Vodnik barv Labradoodle in Sheepadoodle vs. Labradoodle – Primerjava pasem psov.

Koliko stanejo mladički pri Lewis Manor Labradoodles?

Koliko stanejo mladički pri Lewis Manor Labradoodles

Na splošno stanejo mladički iz Lewis Manor Labradoodles 3.500 $. Vendar pa se dodajo dodatni stroški, če potrebujete dostavo vašega mladička; ti stroški se določijo glede na vašo lokacijo.

To se morda zdi visoka cena za mladička, vendar ne pozabite, da je to izjemno ugleden vzreditelj, ki se drži strogih zdravstvenih in varnostnih standardov, da vam zagotovi najboljšega možnega Labradoodla. Ta cena ne upošteva samo vašega kužka, ampak vse druge stvari, ki so vključene v to.

Vsak mladiček v Lewis Manor Labradoodles ima na primer popoln veterinarski pregled, cepljenja, vodnik za nego, mikročip s plačano registracijo, odejo z materinim vonjem, dveletno pisno zdravstveno garancijo, vodnik za zgodnjo socializacijo, povodec, ovratnico, hrano, dodatke in igračo.

Povezano: Koliko stane Labradoodle in Najboljša pasja hrana za labradoodla.

Lewis Manor Labradoodles Podrobnosti

Lewis Manor Labradoodles Podrobnosti

Za več informacij o Lewis Manor Labradoodles si lahko ogledate naslednje informacije, navedene spodaj.

Zaključek za “Lewis Manor Labradoodles Review”

Zaključek za pregled Labradoodles Lewis Manor

Torej, če iščete uglednega vzreditelja Labradoodle v Združenih državah, je Lewis Manor Labradoodles neverjetna izbira. Zagotovili vam bodo zdravega in srečnega kužka, ki vam bo zagotovil tovarištvo za vse življenje.

Za več vsebine, povezane s tem člankom, »Pregled Labradoodles Lewis Manor,« si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička iz Lewis Manor Labradoodles, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Avstralski labradoodle – vaš popoln vodnik po prvi mešanici labradorskih pudljev” spodaj: