Prodam mladičke boksarjev v Las Vegasu: 6 najboljših rejcev! (2022)

Prodam mladičke boksarjev v Las Vegasu

Iščete vzreditelje z mladički bokserja v Las Vegasu za prodajo? Bokserji so psi srednje do velikih pasem s srčkanimi plašči in čudovitimi osebnostmi. Ti psi izvirajo iz Nemčije, vendar so postali najljubši hišni ljubljenčki mnogih družin in posameznikov po vsem svetu. Zaradi svojih zvestih in energičnih lastnosti so boksarji odlični hišni ljubljenčki tako za posameznike kot za družine.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev s mladiči bokserja v Las Vegasu za prodajo, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci rottweilerjev v Las Vegasu in Najboljši rejci Bernedoodle v Las Vegasu.

Rejci boksarjev v Las Vegasu

Rejci boksarjev v Las Vegasu

Iskanje mladičkov boksarjev je lahko zelo razburljivo. Kljub temu obstaja veliko stvari, ki jih morate upoštevati pri iskanju vzreditelja boksarjev. Upoštevati morate ugled rejca, standarde vzreje, etiko in izkušnje.

Poleg tega, da najdete uglednega vzreditelja, morate poznati prava vprašanja, ki jim jih lahko postavite. Da bi vam zagotovili najboljše, smo sestavili seznam najboljših krajev za nakup mladičkov boksarjev v Las Vegasu. Naš seznam je sestavljen samo iz zanesljivih in zaupanja vrednih rejcev.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljša pasja krtača za zaplete in Najboljše ovratnice za vadbo za trmaste pse.

1. PuppySpotove boksarice za Las Vegas

PuppySpotove boksarice za Las Vegas

PuppySpot je odlična platforma za povezovanje s pravimi rejci boksarjev in iskanje popolnega mladička za vas, ki brskate iz Las Vegasa. Do danes so prodali več kot 200.000 mladičkov, podprti pa so jih z 10.000 ocenami s petimi zvezdicami preverjenih strank. PuppySpot opravi vse preglede namesto vas z najstrožjim postopkom v Združenih državah, vključno z več kot 100 točkami poudarka, da manj kot 10 % kandidatov opravi najboljšo kakovost.

Sodelujejo celo z AKC in American Humane Society, tako da vam jamčimo brez prevarantov, rejcev na dvorišču ali mlinov mladičev. Njihova spletna stran je neverjetno enostavna za uporabo in lahko dostavijo kamor koli v Združenih državah (vključno z Las Vegasom) z uporabo njihove zasebne letalske družbe.

Vsi njihovi oglasi so že skotenih mladičkov, čakalnih vrst pa ni, tako da ob nakupu natančno veste, kaj dobite in kdaj pridejo domov. Zagotavljajo tudi zdravstveni pregled od nosu do repa za vse svoje mladičke in 10-letno zdravstveno garancijo za vašo varnost.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Starlyn Boxers

Starlyn Boxers

Še nikoli nismo videli vzreditelja, posvečenega tej pasmi psov, kot so Starlyn Boxers. Starlyn Boxer se nahaja v Las Vegas. So eden najbolj uglednih rejcev boksarjev v Nevadi. Vzrejajo in razstavljajo bokserje zaradi kakovosti, ne količine. Vzreditelj si tudi prizadeva izboljšati pasmo z upoštevanjem pasemskih standardov AKC.

Starlyn ima veliko očetov in mater in vsi so registrirani v UKC in AKC. Skrbno so izbrali svoje vzrejne pse, da bi zagotovili, da so bili dovolj varni in zdravi za nalogo. Preizkušali so jih glede različnih zdravstvenih stanj, vključno z zdravstvenimi težavami, povezanimi s to pasmo. Starlyn se vzreja samo z najbolj čistimi in zdravimi psi.

Nekateri njihovi psi so tudi AKC šampioni, tako da boste domov odšli s kužkom iz krvne linije prvakov. Mladički tega rejca imajo enoletno zdravstveno garancijo. So na tekočem s cepivi in ​​črvi in ​​imajo zdravstveno poročilo, tako da lahko poznate uporabljena cepiva.

Ta vzreditelj socializira svoje mladičke tako, da jih seznanja z otroki, odraslimi, drugimi hišnimi ljubljenčki in novim okoljem. Vaš kuža bo imel tudi osnovne veščine za kahlico in zaboj. Vzrejajo neverjetno zdrave in srečne mladičke, zaradi katerih ne boste redno obiskovali veterinarja. Mladiči imajo doživljenjsko podporo, kar pomeni, da se lahko obrnete na vzreditelja, kadar imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč.

Podrobnosti o boksarjih Starlyn

3. Las Vegas Boxers

Las Vegas Boxers

“Las Vegas Boxers” je znan po pridelavi in ​​vzgoji najkvalitetnejših mladičkov. Ta vzreditelj se zavzema za vzgojo in namestitev mladičkov boksarjev v domove, ki ljubijo pse, po vsej državi in ​​​​šire. LVB se je v vzrejnem prostoru pojavil zaradi ljubezni do te pasme psov. Ta vzreditelj vzgaja svoje pse v svojem domu kot družinske člane.

Psom izkazujejo veliko ljubezni in skrbi. Mladički so iz šampionskih krvnih linij in imajo lepe glave, odlično konformacijo in izjemne temperamente. LVB se odlično ukvarja s proizvodnjo ljubečih, zabavnih in zelo inteligentnih boksarjev.

Njihovi mladički so odličen dodatek k vsaki družini, zato številne družine potujejo na dolge razdalje, da bi jih skrbele. Boksarji so prijazni in ta vzreditelj pomaga gojiti to naravno lastnost. Zagotavljajo, da so mladički prijazni do otrok, odraslih in drugih hišnih ljubljenčkov z ustrezno socializacijo.

Mladički so prav tako izpostavljeni različnim delom hiše in novim okoljem, da jih pripravijo na prihodnji prehod. Boksarji so še ena odlična lastnost, saj jih je enostavno trenirati, in ta vzreditelj to izkorišča. Zagotavljajo osnovno usposabljanje za kahlico, zaboj in poveljevanje.

Tako bo vaš kuža ne le dobro socializiran, ampak tudi delno usposobljen. Poleg tega ta vzreditelj zelo skrbi za svoje pse in jim daje najboljšo pasjo hrano in priboljške. Psi in mladički so hranjeni”Okus divjine,” visokokakovostni drobljenci brez zrn.

Ta pasma psov ima občutljiv želodec in ta vzreditelj svojim psom zagotavlja ustrezno prehrano, ki ne bo vznemirjala njihovih želodcev. Jedo pravilno uravnoteženo prehrano brez običajnih alergenov, da zagotovijo splošno zdravje in dobro počutje. Ta rejec želi izboljšati to pasmo z napredovanjem linije, pri čemer je pozoren na temperament, značilnosti, konformacijo in zdravje.

Podrobnosti o Las Vegas Boxers

4. Beneški boksarji

Beneški boksarji

Venician Boxers je dom številnih boksarjev prvakov AKC. Ta rejec je znan po pridelavi in ​​razstavljanju nekaterih najboljših prvakov AKC v Las Vegasu. Venician ima odlično linijo zdravih, veselih in aktivnih psov. Vzrejajo se iz šampionskih krvnih linij z odličnim temperamentom in konformacijo.

Vsi njihovi psi so registrirani v AKC, njihovi vzrejski programi pa sledijo pasemskim standardom AKC. Zaradi svojih vrhunskih standardov vzreje in skrbi za svoje pse so ustvarili veliko šampionov. Venician posveča veliko pozornost edinstvenim potrebam svojih psov.

Zagotavljajo, da psi dobijo vso ljubezen, pozornost in skrb, ki jih potrebujejo. Ta vzreditelj se bolj osredotoča na razstavljanje psov, vendar se občasno razmnožujejo. Na njihovem spletnem mestu verjetno ne boste našli nobenih informacij o njihovem prihajajočem leglu, vendar jim lahko pošljete e-pošto, da dobite vse informacije, ki jih potrebujete.

Venician vzgaja in skrbi za svoje mladičke do osmih tednov starosti. Zagotavljajo, da mladički prejmejo prve cepitve, preden se pridružijo novim družinam. Mladički so tudi na tekočem s črvi in ​​drugimi preventivnimi zdravili.

Podrobnosti o beneških boksarjih

5. Kvadratni psi

Kvadratni psi

Square Dogs je profesionalni vzreditelj in trener boksarjev. Ta vzrejni program se nahaja v južni Kaliforniji, vendar vam lahko dostavijo vašega mladička v Nevado. Mladički Square Dogs so vedno razpoloženi, lepi in zdravi. Zavzemajo se za vzrejo le zdravih in veselih psov.

Obožujemo tega vzreditelja, ker vzgaja in uči svoje mladičke, da so lepo vzgojeni. Redno se igrajo s svojimi psi, kar jim zagotavlja ustrezno socializacijo in stimulacijo. Square Dog ima več kot 15 let izkušenj na tem področju in o tej pasmi psov vedo veliko.

Zato bodite prepričani, da boste dobili ljubečega, razpoloženega in zdravega kužka. Vzreja in šolanje mladičkov in psov nista samo to, kar počne ta vzreditelj; to je njihova strast in pri tem uživajo. Vzrediteljev dom je na petih hektarjih zemlje, ki mladičkom in psom zagotavlja veliko prostora za pohajkovanje, igro in druženje.

Poleg tega ta vzreditelj ponuja šolanje psov, usposabljanje poslušnosti in domače šolanje. Njihov program usposabljanja vključuje pozitivno okrepitev in daje odlične rezultate. Zato se lahko pri njih obrnete za profesionalne storitve šolanja psov.

Podrobnosti o kvadratnih psih

6. Gorski boksarji

Gorski boksarji

Če iščete vrhunske, izvrstne, zdravstveno preizkušene evropske boksarje, bi morali biti gorski boksarji vaš vzreditelj. Vzrejni psi gorskih boksarjev prihajajo iz nemške izjemne konformacije in delovnih rodov. Njihovi mladički imajo odlične temperamente, veliko kvadratno strukturo kosti, čudovito pokrivalo in naravne zaščitne/delovne sposobnosti.

Ta rejec pozna edinstvene zdravstvene težave te pasme, zato posvečajo veliko pozornost recesivnim in dominantnim genskim lastnostim, da bi odpravili večino svojih zdravstvenih težav. Opravljajo več testov na svojih očetih in materah, vključno z boki/komolci, certificirano z DNK, certifikacijo oči in ščitnico T1 do T4 s polnimi krvnimi ploščami.

Nemogoče se je popolnoma znebiti zdravstvenih težav te pasme. Vendar pa gorski boksarji poskušajo zmanjšati te težave z vzrejo zdravstveno preizkušenih evropskih boksarjev iz kakovostnih starih rodov z impresivno zdravstveno evidenco. Skrb in prioriteta tega rejca sta osredotočenost na dolgoživost in zdrava srca.

Poleg tega je priznana Kate Meurs and Associates opravila vse ehokardiograme svojih odraslih psov z impresivnimi rezultati. Poleg tega, da se osredotoča na zdravje teh psov, ta vzreditelj zagotavlja, da so psi dobro socializirani in usposobljeni. Vzreditelj se zaveda pomena zgodnjega šolanja za to pasmo, zato začnejo z vzgojo mladičkov takoj po začetku sprehajanja.

Podrobnosti o gorskih boksarjih

Zaključek za “Prodajo mladičke boksarjev v Las Vegasu”

Zaključek Za

Iskanje najboljšega boksar mladiči v Las Vegasu ne bi smeli biti več težavni z zgoraj pregledanimi rejci. Preden pa se obrnete na katerega koli vzreditelja boksarjev, se prepričajte, da ste pripravljeni sprejeti novega člana v svojo družino. Psi niso kot vse druge živali; potrebujejo ljubezen, naklonjenost in pozornost kot ljudje. Zato bi bilo najbolje, da pripravite sebe, svoj dom in svojo družino, preden pripeljete svojega novega furkida.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev s mladiči bokserja v Las Vegasu za prodajo, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bokserja od vzreditelja v Las Vegasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Vse o življenju s psi bokserji” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.