Red Nose Pitbull Informacije, dejstva, slike! (2022)

Rdeči nos Pitbull

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če želite izvedeti več o rdečem nosu Pitbull. Ena izmed pasem psov, ki se nagiba k slabemu odzivu, je Pitbull. Če pa spoznaš pasmo in različne stvari o njih, odkriješ, da so kakovostna pasma.

Lahko so zelo edinstveni psi na več načinov. Rdeči nos Pitbull je le ena edinstvena vrsta te pasme. Ti psi z rdečimi nosovi pogosto veljajo za njihovo pasmo.

Resnica je, da so še vedno Pitbulls. Rdeči nos zagotovo ni normalen in je kakovost, ki jo nekateri ljudje posebej iščejo. Vendar je pes sam Pitbull, ne glede na to, ali je njegov nos rdeč ali ne.

V tem priročniku si bomo natančno ogledali rdečega nosu Pitbulla. Pokrili bomo vse, kar morate vedeti o njihovem videzu, temperamentu, zdravju in še več. Vsekakor se morate zavedati nekaterih podrobnosti, preden se odpravite po svojega novega psa.

Preden se pomaknete navzdol po tem vodniku po Pitbull z rdečim nosom, si oglejte te druge vodnike za pasme psov iz We Love Doodles: Vodnik rdečega francoskega buldoga in Vodnik za črni labradoodle.

Red Nose Pitbull Pregled

Red Nose Pitbull Pregled

Rdeči nos Pitbull ima eno edinstveno lastnost. Če še niste uganili, je to rdeči nos. Tako se imenujejo posebej zaradi rdečega nosu.

Je le ena izbira med mnogimi, ko gre za pse, ki spadajo v kategorijo ameriških pitbull terierjev. Znano je, da so ti psi zvesti in ljubeči. To je le del tega, kdo so.

Tisti, ki padejo v polemiko o Pitbulih, se spomnite, da je velikokrat vse odvisno od tega, kako skrbite za žival in jo trenirate.

Konec koncev je vse odvisno od lastnikov in rejcev. Kako bo pes vzrejen, usposobljen in poučen, bo pomembno vplivalo na to, kako se bo na koncu izkazal. To velja za vsako pasmo. Zdaj pa poglejmo več o njih.

Povezano: Najboljši rejci pitbullov v Združenih državah.

Videz

Videz rdečega nosnega pitbulla

Pitbull je srednje velik pes. Pitbull z rdečim nosom je enak srednje velik pes, vendar z rdečim nosom. Odrasel samec lahko zraste do približno 20 centimetrov. So krepki psi čokate, mišičaste postave.

Zaradi svoje zgradbe so ponavadi precej težki. Ti psi so lahko visoki le približno 20 palcev, vendar lahko tehtajo do 60 funtov, ko so popolnoma odrasli. Za srednje velikega psa, ki je precej težak, če pomislite na to.

Za rdeč nos Pitbull jih označuje rdeč nos. Obljubimo, da tega ne bomo ponavljali, vendar je pomembno, da tukaj opozorimo na njihov videz. Njihovi plašči so lahko a raznolikost barv.

Najpogosteje bodo imeli rdeče, rjave in bele, ko so njihovi nosovi rdeči, vendar to ni vedno tako. Ko gre za razlikovanje različnih stilov Pitbulla, boste precej slišali izraza rdeč nos ali modri nos.

Morda boste celo slišali, imenovano rdeča ali modra. Gre samo za njihove barve nosu. Za primerjavo, kjer ima rdeč nos Pitbull običajno rjave in rdeče barve v plašču, ima modri nos Pitbull pogosto črne in sive barve.

Menijo, da so pitbuli z rdečim nosom tesneje povezani z ameriškim pitbull terierjem in izvorom pasme. Pitbule zaznamuje njihova čokata in mišičasta postava.

Poleg rdečih nosov in rdečih plaščev imajo ponavadi tudi rdeče-rjave odtenke v očeh. Rdeče nosove je težje najti. Njihovi obrazi so ponavadi zelo izklesani in imajo lahko rahlo škatlasto ali kvadratno obliko. To je usklajeno z njihovo mišično zgradbo.

Povezano: XL Bully vs. Pitbull – v čem je razlika?

Temperament

Temperament rdečega nosnega pitbulla

Naj vas ne skrbi toliko za ugled, ki ga včasih dobijo Pitbulls. Ugotovili boste, da čeprav so zagotovo lahko nevarni, se to običajno vrne na način, kako so bili vzgojeni ali usposobljeni.

Na žalost so ljudje vzgajali pitbule kot borbene pse ali ostre pse čuvaje in te vzrejne lastnosti se podedujejo iz generacije v generacijo. Dispozicija se lahko prenese.

V resnici, če trenirate in skrbite za svojega Pitbulla z ljubeznijo, bodo vzgojeni v ljubeče in zveste pse in ne kot nevarne in agresivne pse. Seveda se je treba zavedati stvari, a njihovo pravilno usposabljanje je veliko.

Tukaj je stvar. Pitbull z rdečim nosom je pravilno zdravljen in usposobljen. So tudi prijazni in igrivi ter se zelo dobro družijo. Ti psi imajo radi otroke. Ljubijo svoje družine.

So zelo ljubeči in želijo biti sprejeti in ljubljeni v zameno. Običajno se bo Pitbull razumel tudi z drugimi živalmi, če so pravilno socializirane. Lahko so nekoliko teritorialni in so ponavadi alfa.

Ponavadi iščejo plen, ki je lahko družinska mačka, vendar jih lahko usposobite za pomoč v boju proti temu. Pitbuli z rdečim nosom so lahko dobri čuvaji. Lahko se izšolajo za pse čuvaje.

Ne dovolite, da njihov ugled kot borci zamegli vaše mnenje o pasmi. Ne pozabite, da se to velikokrat nanaša na to, kar jih učijo in usposabljajo. Ščitili bodo in skrbeli za svoje družine, vendar jim ni treba biti agresivni ali strašljivi.

Povezano: Znaki, da je vaš Pitbull noseč in Kdaj Pitbulls prenehajo rasti?

Potrebe po negovanju

Potrebe po negi pitbulla z rdečim nosom

Pitbull je kratkodlaki pes. Zahvaljujoč temu ne potrebujejo obsežne nege. Potrebovali bodo nekaj kopanja in občasno jim je treba striči nohte. Zavedati se morate, da sta njihova koža in plašči lahko občutljivi ali suhi.

Nagnjeni so k vročim točkam. Okopajte jih z pomirjujočim milom in jih ne kopajte preveč, da se izognete težavam. Čeprav so kratkodlake, jih vseeno načrtujte krtačenje. Tudi kratkodlaki psi se lahko izlijejo.

Pitbull nekaj izgubi. To lahko nadzorujete tako, da jih ščetkate vsaj enkrat na teden. Pomaga, da ostanejo njihovi plašči gladki in odstranijo te ohlapne lase, ne pa po vseh črnih hlačah. Poleg tega je nega za te mladičke precej preprosta.

Povezano: Najboljši pasji šamponi za pitbule.

Potrebe po usposabljanju in vadbi

Usposabljanje in vadba za pitbulla z rdečim nosom

Bodite pozorni tukaj. To smo že večkrat povedali. Pitbuli so na slabem glasu, ker so bili nekoč pogosto usposobljeni za pse čuvaje ali borbene pse. Včasih so še vedno usposobljeni kot taki.

Nekatere države in države so te pse zaradi tega prepovedale. Preden pridobite Pitbulla, se morate obrniti na svoje lokalne zakone in zahteve. Zdaj pa zavrzi vse to znanje o agresiji.

Odvrzite razpoloženje, govorice in ugled te pasme. Vsak pes ima lahko vedenje. Večino časa bo vedenje psa močno odvisno od tega, kako psa trenirate.

Če tega psa vzgajate z ljubeznijo, spodbudo in pozitivnostjo, bo verjetno imel pozitiven odnos. Morda imajo nekaj nagnjenj, a spet trening naredi razliko. Ti psi radi ugajajo svojim ljudem.

So zelo pametni in so zelo poslušni. Če jih vzgajate z ustreznim vedenjem, bodo tako tudi ravnali. Dajte jim vedeti, da ste glavni, in jih naučite, kako se obnašati.

To storite z uporabo pozitivne ojačitve. Če jih trenirate z agresijo, je večja verjetnost, da boste opazili, da kažejo znake agresije. Tako preprosto je. Vedno je dobro poiskati učne ure ali celo šole za usposabljanje, ki bodo pomagale pri šolanju vašega psa.

Vendar boste ugotovili, da rdečega nosnega Pitbulla ni težko trenirati. Ker so poslušni, se bodo hitro naučili. Pitbull z rdečim nosom potrebuje nekaj vadbe in aktivnosti.

So atletski psi, zato radi tečejo in se gibljejo. Potrebujejo zmerno vadbo in igranje zunaj. Običajno bo nekje okoli 60 minut igre in vadbe dovolj za njihovo vzdrževanje.

Pitbull je ponavadi zaščitniški. To je nekaj, na čemer lahko delate s treningom. Običajno ne lajajo, razen če menijo, da je treba biti pozoren.

Povezano: Bulldog proti Pitbullu.

zdravje

Zdravje rdečega nosnega pitbulla

Zdaj pa poglejmo zdravje rdečega nosu Pitbull. Imajo le nekaj pogostih zdravstvenih izzivov, s katerimi se lahko soočite. Eden največjih izzivov je občutljiva koža.

Vendar, če veste o tem, ste lahko proaktivni pri svojem pristopu. Včasih je sprememba prehrane ali zelo specifična prehrana dovolj za obvladovanje teh kožnih alergij.

Za kopanje boste želeli uporabiti tudi nežen šampon in pazite, da jih ne kopate prepogosto, da se izognete draženju. Od tam so lahko Pitbulls nagnjeni k displazija kolkov.

Iskreno povedano, to je pogosta zdravstvena bolezen pri mnogih pasmah psov. To je le nekaj, za kar se je treba zavedati potenciala. Pitbulls lahko včasih trpijo zaradi dednih težav.

Če kupujete pri vzreditelju, se prepričajte, da vprašate o zdravstvenem testiranju. Večina zanesljivih rejcev bo testirala zdravje staršev, da boste lahko seznanjeni z morebitnimi dednimi zdravstvenimi težavami, ki jih morate iskati.

Končno, rdeči nosni pitbuli lahko včasih trpijo zaradi sive mrene ali bolezni srca. Te so manj pogoste, vendar so pri pasmi možne, zato se tega morate zavedati. Ne bi vam bilo treba preveč skrbeti za stroške veterinarja, razen če razvijejo enega od resnejših zdravstvenih izzivov.

Pitbuli imajo običajno precej dostojno življenjsko dobo. Z ustrezno ljubeznijo in skrbjo lahko rdeč nos Pitbull živi do 14 let. To je precej veliko časa, ki ga lahko preživite s svojim najboljšim pasjim prijateljem.

Povezano: Kako dolgo živijo pitbuli?

Razumevanje pasme

Razumevanje pasme Red Nose Pitbull

Nekatere pasme psov imajo veliko stereotipov. To je ena izmed teh pasem. Kljub stereotipom menimo, da je res pomembno vedeti resnico situacije in kaj pričakovati. Obstaja nekaj vprašanj, ali je Pitbull lahko odličen hišni ljubljenček.

Obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da zagotovite, da so vzgojeni v odlične pse. Pred nakupom morate sprejeti tudi proaktivne korake Pitbull tudi Ugotovite, kako so bili njihovi starši vzgojeni in usposobljeni.

Spoznavanje njihovih staršev in še dlje v njihovi genetski vrsti vam lahko pove veliko. Če so starši dobre volje in niso bili vzgojeni v agresivnost, je to odličen znak za vašega psa.

O psu se lahko velikokrat veliko naučite od njegovih staršev. To vključuje temperamente, osebnost in zdravstveno stanje. Če se sprašujete, ali bi lahko bil pitbull z rdečim nosom dober družinski pes, je to tisto, kar morate upoštevati.

Kako so njihovi starši? Kako boste vzgajali in šolali psa? To je to. Nehajte skrbeti za ugled in več skrbite, kako lahko pomagate temu psu, da bo ljubeč.

Menimo, da boste ugotovili, da je bolj verjetno, da bodo ljubeči in zvesti. Za to jim je treba le dati priložnost. In ne pozabite, kako jih vzgajate in ravnate z njimi, je največja razlika med vsemi.

Povezano: Najboljša imena Blue Pitbull in Vse, kar morate vedeti o Črnem Pitbullu.

Zaključek za “Red Nose Pitbull informacije, dejstva, slike”

Zaključek za informacije, dejstva, slike Red Nose Pitbull

Pitbuli z rdečim nosom so zelo edinstveni. Njihovi rdeči nosovi in ​​rdeča barva v plaščih jih ločujejo v pasmi. Menijo, da je rdeči nos le korak bližje svojemu izvoru.

Rdeči nos je ponavadi redek in ga je težje najti. Vendar so ti psi neverjetne živali in rdeč nos je le osupljiv dodatek.

Preden zmanjka in kupite pitbulla rdečega nosu, se prepričajte, da se seznanite s pasmo in se naučite, kako lahko pravilno trenirate svojega novega kužka. So ljubeča in zvesta bitja ter tako zelo pametna. Če jim ščitiš hrbet, te bodo ljubili za vedno.

Poiščite več rejcev Pitbullov z bolj specifičnih lokacij:

Več o barvah Pitbulla lahko izveste tako, da si ogledate »Pitbull barve in vzorci” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.