Rustikalni miniaturni rudolfov venec

Bliža se božič in čas je, da začnete ustvarjati. Ta obrt za okraševanje Rudolphovega venca je odličen način, da se vživite v praznični duh! To je enostavno, zabavno in praznično. Lahko jih naredite sami ali pa jih podarite svojim prijateljem in družini. Dodajte nekaj ponarejenih jagod, malo zelenja ali nekaj ponarejenega snega, da bodo resnično edinstveni.

z vrvico zavit mini venček z rudolfom na vrhu, ki visi na drevesu

Ornament za rudolfov venec

Rada ustvarjam ideje, ki so enostavne za izdelavo, ne vzamejo veliko časa in uporabljajo preproste materiale, ki jih morda že imate pri roki. Uporabite ta dizajn okrasnega venca in ga naredite po svoje. Ustvarite okraske za svoje drevo, jih naredite kot darila ali jih dodajte darilom kot okrasni element.

Če imate radi severne jelene ali še posebej Rudolpha, si oglejte to majhno klasično cimetovo palčko Rudolphovo idejo. Otroci imajo radi tega. Poleg tega bi lahko izdelali tudi to Rudolphovo božično girlando ali celo klasičnega severnega jelena, ki smo ga izdelovali vsi kot otroci!

mini venček na papirju iz zelene in bele snežinke

Kaj lahko uporabim kot osnovni prstan za okras?

Najboljši del tega okraska za venec je, da lahko za osnovo uporabite karkoli. Medtem ko sem uporabil osnovni krog iz stiropora, bo vsaka vrsta obroča delovala. Uporabite lahko obroč za zavese za tuš, ki ga je zelo enostavno najti doma ali poceni v lokalnem Dollar Tree.

Druge možnosti vključujejo lesene obrtne obroče, kovinski obroč, kot je pokrov za zidarsko posodo, ali celo kos kartona, ki ste ga izrezali v krog. Možnosti so neomejene – samo bodite ustvarjalni in uporabite svojo domišljijo!

dama v belem puloverju, ki drži z vrvico zavit venec z jagodami na vrhu

Ali moram svojemu ornamentu dodati Rudolpha?

Rudolf, ki je dodan venčnemu okrasu, je majhen lesen okras. Podobne najdete v obrtnih trgovinah. Uporabite lahko nekaj podobnega, kot so drugi modeli Rudolph, ali pa uporabite nekaj povsem drugega, kot so Božiček, božično drevo ali drugi božični ali zimski dizajni. Če ne želite dodati majhnega elementa, ga lahko v celoti preskočite. To je le zabaven dodatek, zaradi katerega je edinstven od drugih okraskov za vence.

lesena hišica za ptice na lažnem snegu z mini venčkom, obešenim na sprednji strani

Ali lahko namesto tega zavijem v trak?

Za ovijanje tega venčnega okraska vam ni treba uporabiti vrvice. Vse, kar imate pri roki, lahko deluje, vključno s trakom. Spodaj je še nekaj idej, ki se odlično obnesejo pri ustvarjanju pokrova prstana.

  • Trak
  • Rafija
  • Vrv
  • Preja
  • Debela vrvica
  • Čipkasti trak
  • Burlap trak
  • Washi trak v enobarvnih ali vzorcih
  • Trakovi iz klobučevine ali blaga

Bodite ustvarjalni in naredite svoj venček edinstven s poljubnim številom tkanin, trakov ali podobnih predmetov, da ga ovijete za nov videz. Všeč mi je vrvica za rustikalni slog, vendar jo lahko preprosto prilagodite tako, da se ujema z ostalimi okraski z različnimi predmeti.

mini venček, naslonjen na rdečo košaro na kariranem prtu

Ali lahko to naredim s svojimi otroki

Ta okrasni venec je odlična ideja za izdelavo z otroki. Tudi zelo majhni otroci lahko izdelajo ta okras, kot dodaten bonus pa je lahko odličen za koordinacijo rok/oči in male motorične sposobnosti.

Edina stvar, ki skrbi, je vprašanje lepila. Čeprav je vroče lepilo moja izbira, lahko za ta venec uporabite katero koli obrtno lepilo. Tudi otroško šolsko lepilo, kot je Elmerjevo lepilo, bi delovalo za večino vključenih elementov.

Če uporabljate belo obrtno lepilo, samo vedite, da se posuši nekoliko dlje in da bo morda nekoliko manj trdno za uporabo iz leta v leto. Prepričajte se, da pustite, da se venec posuši, preden se ga znova dotaknete. Prav tako držite kose varno, s pritiskom, dokler kosi niso na mestu in dokler lepilo ne more poskusiti.

roke držijo miniaturni ornament venca

Potrebne zaloge

vrvica na beli mizi s stiropornim obročem in prazničnimi krampi

Kako narediti okras za rudolfov venec

Konec vrvice prilepite na obroč iz stiropora, nato pa ga začnite ovijati okoli obroča.

gospa, ki drži obroč iz stiropora, okoli katerega je ovita vrvica

Vsakih nekaj centimetrov dodajte lepilo, da ga pritrdite, dokler ni popolnoma zavit in stiropor se ne vidi skozi.

modra pištola za vroče lepilo za lepljenje vrvice na obroč

Na vrh, kjer ste postavili obešalnik, prilepite figuro severnega jelena, praznično zelenje in jagode.

prst drži praznične jagode na vrhu obročka

Odrežite dodatno krajšo dolžino traku ali vrvice in ustvarite zanko, nato prilepite ali zavežite obroč za obešanje.

roke držijo mini venec na beli mizi

Zdaj lahko dodate kakršne koli druge okraske ali poškropite s ponarejenim snegom in jih obesite na praznično drevo!

miniaturni okrasni venec iz vrvice na božično drevo

Preprosti božični okraski

Božič je zagotovo zabaven čas za ustvarjanje in izdelava domačih okraskov je moja najljubša. Spodaj je nekaj klasikov, pa tudi nekaj zabavnih edinstvenih novih možnosti, ki so ustvarjalne in bodo letos izgledale odlično na vašem prazničnem drevesu. Te vadnice dodajte med zaznamke, jih natisnite, da jih odstranite, ali jih celo pripnite na Pinterest, da jih boste kmalu uporabili!

Donos: 1

miniaturni okrasni venec iz vrvice na božično drevo

Ta čudovit miniaturni rudolfov venec je odličen dodatek k vsakemu prazničnemu drevescu! Super ljubka ideja, ki je kot nalašč za ustvarjanje z otroki!

Aktivni čas
25 minut

Skupni čas
25 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Na vrh tega mini venčka dodajte katero koli nalepko ali figurico, da ustvarite edinstven videz.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

mini rustikalni venec na leseni ptičji hišici, ki sedi na lažnem snegu

To lahko naredite v poljubni velikosti, odvisno od tega, kaj imate pri roki. Lahko bi ga celo povečali, da bi ga obesili na vhodna vrata!

mini venček, zavit z vrvico na beli mizi

Izberite nekaj kroglic, da nadomestite jagode, če je težko najti praznične nabirke.

roke, ki držijo mini venčni okras pred božičnim drevescem