Rustikalni ornament za tablo z rezinami lesa

Zaljubljen sem v to preprosto leseni okras za tablo ideja letos! Te so tako rustikalne in enostavne za izdelavo! Res so kot nalašč za vsako praznično drevo. Še posebej mi je všeč, kako lahko svoje sporočilo prilagodite vsakemu posameznemu okrasu.

Če ste kot jaz in imate radi leseni rustikalni videz, si boste želeli ogledati ta seznam lesenih znakov za božično okrasitev. Toliko čudovitih možnosti, med katerimi lahko izbirate!

Kolažna podoba lesenega okrasa za tablo

Okras za tablo z lesenimi rezinami

Rad uporabljam te lesene rezine za okraske in okraske. Tokrat sem se odločil ustvariti nekaj, kar je bilo za vas zelo enostavno prilagoditi s svojim sporočilom. Če ornamentu dodate malo papirja s kredo ali barve, je super za vas, da dodate svoje praznično sporočilo. Če želite, lahko celo dodate svoj monogram!

Za več idej z rustikalno leseno temo si oglejte te ideje za božične okraske iz predelanega lesa. Imam celo odličen seznam rustikalnih lesenih igrač za otroke, ki so idealne za izdelavo in obdarovanje vašim otrokom ta božič.

Otroci bi radi pomagali narediti to zabavno paleta za božično drevo iz filca idejo in lahko uporabite pištolo za vroče lepilo, da dodate a unikatno paletno božično drevo do vaših okraskov.

Okras za tablo z lesenimi rezinami, ki visi z drugimi prazničnimi okraski na plašču

Kje lahko najdem papir za tablo?

Papir za tablo lahko zlahka najdete na spletu na Amazonu, vendar sem ga našel tudi v svojem lokalnem hobi lobiju. Ni tako običajno kot nekateri mediji, vendar je dovolj enostavno ugotoviti, da bi morali imeti nekaj pri roki za to obrt.

Če ne najdete zvitkov papirja za tablo, lahko poiščete okrogle nalepke za tablo, ki bi lahko bile primerne za to, če so podobne velikosti. Druga možnost je, da jih pobarvate z barvo za tablo, pustite, da se posušijo in nato namesto tega obesite na drevo.

Če vas skrbi, da bi imeli ostanke papirja ali barve za tablo, si oglejte ta seznam projektov na tabli za vaš dom. Tone odličnih idej, s katerimi lahko porabite vse dodatne, ki jih imate pri roki.

Okras za tablo z lesenimi rezinami, prikazan na vrhu grelnika svečk za čajno svečko

Kaj če nimam vrtalnika?

V redu je, če nimate dostopa do svedra za ta okras. Namesto da izvrtate luknjo skozi vrh lesene rezine, lahko uporabite kakovostno obrtno lepilo ali vroče lepilo, da pritrdite zanko vrvice na zadnjo stran za obešanje.

Glede na debelino vaših lesenih rezin boste morda lahko uporabili žebelj in ga zabili skozi les, da ustvarite svojo luknjo namesto vrtanja. Nekateri lesi so tudi dovolj mehki, da preprosto uporabite vijak za privijanje skozi les in nato odstranite, da ostane prazna luknja za napenjanje niti, da visi.

Mislim, da so ti okraski dovolj rustikalni, da bi izgledali odlično poleg mojih rustikalnih notnih luči na plašču!

Okras za tablo iz rezine lesa, ki visi na božičnem drevesu

Potrebne zaloge

 • Okrogla rezina lesa
 • Črn papir za tablo
 • Rustikalna nit
 • Kreda
 • Škarje
 • Vrtalnik
 • Svinčnik

Zaloge, potrebne za izdelavo lesenih okraskov za tablo za božično drevo

Kako narediti okras za tablo iz rezin lesa

Za ta okras boste začeli s svedrom in ustvarili majhno luknjo na vrhu lesene rezine. Ta mora biti dovolj velika, da lahko potisnete vašo rustikalno nit, da jo obesite na drevo.

Skozi leseno rezino izvrtajte luknjo za okras

Zdaj boste uporabili papir za tablo in zarisali krog z uporabo lesene rezine kot predloge. Pustite kos nekoliko manjši od rezine lesa, da ohranite rustikalni videz.

Narišite krog na papir za tablo za okraske lesene rezine

Odlepite lepljivo stran in jo nanesite na eno stran lesa.

Dodajanje papirja za tablo na leseno rezino za okras

Skozi mesto, kjer je bila izvrtana luknja, naredite luknjo in skoznjo napeljite rustikalno vrvico ter konec zavežite v vozel.

Dodajanje vrvice za obešanje teh okraskov za tablo iz rezin lesa

S kredo dodajte preprosto sporočilo vsakemu okrasu, ki ga lahko prilagodite, preden ga obesite na drevo.

Okras za tablo Joy na mizi s prazničnimi okraski

Donos: 1

Okras za tablo z lesenimi rezinami, ki visi z drugimi prazničnimi okraski na plašču

Z našim vodnikom po korakih hitro spremenite preprosto rezino lesa v to čudovito rustikalno idejo za okraske za tablo!

Čas priprave
5 minut

Aktivni čas
5 minut

Skupni čas
10 minut

Težavnost
srednje

Ocenjeni strošek
2 $

Materiali

 • Okrogla lesena rezina

 • Črn papir za tablo

 • Rustikalna nit

 • Kreda

Opombe

Če na vašem območju ni na voljo papirja za tablo, namesto tega za ta okras uporabite barvo za tablo.