Rustikalni upciklirani leseni rezinski jesenski fotografski okraski

Te podeželske okraske iz jeseni z rezinami iz recikliranega lesa odlično okrasijo našo najljubšo sezono! Jeseni razstavite te neverjetno enostavne in čudovite obrti po vsem domu! Ker skoraj nimate obrtnih potrebščin, ste na dobri poti, da naredite trendovski in zabaven kos jesenskega dekorja, ki ga lahko pokažete povsod. Kaj je naše najljubše pri teh majhnih fotografskih obrti iz lesa? Uporabite lahko katero koli sliko, s katero jih želite prilagoditi!

Koraki za izdelavo krogov iz naravnega lesa z jesensko tematiko

DIY domači leseni krogi s jesenskimi slikami

Naredite čudovit jesenski dekor, ki bo dovolj dober za darilo! Resno, všeč mi je trendovski slog in osebnost teh majhnih lesenih rezin, izdelava pa ne bi mogla biti cenejša od te!

Najti nekaj takega v trgovini je običajno drago početje. Na srečo jih je veliko lažje narediti, kot ste morda mislili! Nič ni narobe, če preprosto izdelate, samo poglejte to čudovito strašilo iz kozarca. Popoln dodatek k vašemu jesenskemu dekorju!

Zajeli bomo nekaj nasvetov, ki jih morate vedeti, in nasvete pri ustvarjanju teh ljubkih dekorativnih obrti na temo jeseni. Ne pozabite si ogledati spodnjih navodil po korakih z videoposnetkom in slikami, ki jih lahko spremljate. Preden začnemo, obstaja velika verjetnost, da ste že videli kaj takega! To, ker delamo, je v bistvu res osnovna oblika decoupage ali lepljenja papirja na druge materiale. Postala je nekakšna izgubljena umetniška oblika, a kljub temu ustvarja osupljiv učinek, ki vašemu oblikovalskemu občutku omogoča razcvet!

Vas zanima, kaj še lahko storite s kvotami in konicami po hiši? Ta rustikalni jesenski list upcycled jar lantern je neverjeten primer, kako lahko predelate v nekaj čudovitih okraskov!

leseni okvir za fotografije, ki visi na hladilniku

Kje lahko najdem okrogle rezine lesa?

To je lahko tisti kos zaloge, ki ga imate najmanj pri roki! Obstaja nekaj preprostih in ne tako enostavnih načinov, da jih dobite, če jih boste iskali. Prvi in ​​najočitnejši je, da pregledate svojo lastnino za vsa drevesna debla v širini rok, ki so na poti ven. Ko varno padejo, jih lahko previdno z namizno žago razrežete na približno 1/2 kose. Če nimate izkušenj z uporabo žage, poiščite pomoč nekoga, ki lahko varno uporablja to orodje.

Po drugi strani pa bi se lahko odločili za veliko enostavnejšo možnost in jih kupili na spletu ali v trgovini! Obrtne trgovine iz leta v leto v svojih oddelkih za oskrbo nosijo vedno več naravnih medijev. Pravzaprav bi bil presenečen, če bi te iskali in se vrnili praznih rok! Na srečo so poceni in veliko jih je mogoče kupiti tudi na spletu! Naročite v velikem obsegu na spletu in vam ne bo treba skrbeti, da vam bo teh stvari zmanjkalo. Jaz kupim svojega rezine lesa na Amazonu v razsutem stanju, da lahko kadar koli naredim nekaj, kar želim!

Nazadnje, priporočam, da poiščete tiste z “živo prednostjo”. To pomeni, da je lubje še vedno. Ustvarja naravni kontrast med fotografijo iz papirja in lesom, zaradi česar je vizualno zanimiv in prijeten dekor, ki vam bo všeč.

Ženska drži fotografije lesenih rezin poleg sončnic

Kako najbolje priložiti sliko?

V naših navodilih po korakih boste videli, da smo se odločili za obrtno lepilo. Bistvo je, da je to najhitrejši način, da svojo fotografijo prilepite na kos lesa. Ko nanesete zmerno količino lepila, ga preprosto premažite s poceni čopičem, ki ga lahko kasneje zavržete. Zadnja stvar, ki bi jo radi naredili, je, da jo zmešate s slikarskimi potrebščinami! Če je slika pravilno razporejena, mora držati sliko na mestu, ne da bi se skozi sliko prikazalo preveč madežev.

Če ste še posebej zaskrbljeni, kako bi lahko izgledalo z lepilom, je na voljo veliko nadomestkov! Osebno bi priporočal Mod Podge. To je vse v enem lepilo, tesnilo in finišer, ki bo odlično prilepil vašo sliko na kos lesa.

lesene rezine so razstavljene zunaj

Kje najdem slike za to obrt?

Obstaja veliko odličnih možnosti za iskanje slike ali slik, ki jih položite na rezine lesa. V prvi vrsti si lahko sami ustvarite digitalne izrezke ali brezplačne vire z uporabo programov, kot je Canva ali PicMonkey na spletu. V nasprotnem primeru obstaja nekaj odličnih načinov za iskanje slik za uporabo in tiskanje v ta namen. Spodaj je nekaj priljubljenih, ki lahko delujejo z nekaj prilagoditvami. Samo narežite na potrebno velikost in pritrdite.

  • Jesenski prtički
  • Voščilnice
  • Ovojni papir
  • Darilne vrečke
  • Tiskane družinske fotografije
  • Otroške ročno izdelane umetnine
  • Barvanje knjižnih strani

Uporabite svojo domišljijo in slikam dodajte nekaj edinstvenega, na primer različne jesenske čestitke ali citate, prikazane na naših. Te lahko celo prilagodite tako, da se ujemajo z vašo notranjo opremo ali jesensko temo s svetlimi ali utišanimi barvami, ki ustrezajo vašim željam.

Jesensko okrašene rezine lesa sedijo na vrhu panja

Potrebne zaloge

obrt dobavlja slike rezine lesa

Kako narediti jesenski foto dekor za rezine iz lesa

Začnite tako, da na slikah narišete obris lesene rezine. Izmeril sem pred časom, tako da so moji natisnili le malo večji od dejanskih rezin lesa.

Sledenje s pisalom po sliki in kosu lesa

Na rezino lesa, ki jo boste izdelovali, izrežite eno sliko.

Izrezovanje slike za obrt

Nato, če uporabljate Mod Podge, ga boste nanesli neposredno na rezino lesa, kot je prikazano. Pokrijte celoten kos, da se slika lepo zapečati.

Barvanje lepila na rezino lesa

Če uporabljate obrtno lepilo, ga lahko postavite po celotni rezini lesa ali pa ga razmažete, kot je opisano zgoraj, da prekrije celotno stvar.

Roka drži lepilo nad rezino lesa s sliko padca na mizi

Ta postopek ponovite za vsak naslednji kos lesa, odvisno od tega, koliko fotografij in rezin lesa imate!

Ročno pritisnite sliko na rezino lesa

Ko so slike na svojem mestu, boste morda želeli na vrh dodati drugo plast Mod Podge, da jo zapečatite. Nato lahko prikažete slike, kjer koli želite!

Rezine lesa s slikami padca, naslonjene na panj

Več idej za jesensko dekoracijo

Želite letošnjemu jesenskemu okrasju dodati še več zabavnih stvari? Spodaj si oglejte nekaj naših najljubših projektov. Poceni in enostavne jesenske domače obrti, ki jih lahko naredi vsak, in s ponosom jih boste prikazali v svojem domu!

Donos: 4

Rustikalni upciklirani leseni rezinski jesenski fotografski okraski

Naredite serijo teh čudovitih okraskov iz jeseni, narejenih iz recikliranega lesa, ki jih postavite na steno, da boste v jesenskem slogu praznovali v stilu!

Čas priprave
10 minut

Aktivni čas
15 minut

Skupni čas
25 minut

Težave
Enostavno

Ocenjeni stroški
10 USD

Opombe

Mod Podge ali lepilo lahko uporabite za ustvarjanje teh čudovitih okraskov! Vse je odvisno od osebnih želja. Če želite imeti najboljše možnosti za ohranitev svojih kosov, je Mod Podge odlična možnost!

Priporočeni izdelki

Kot sodelavec Amazon in član drugih pridruženih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Galerija končnih izdelkov

Uživajte v nanosu svojih najljubših slik na te čudovite razstavne obrti!

Ženska v cvetlični srajci drži fotografije lesenih rezin v rokah poleg sončnic

Prikažite te trendovske dekoracije kjer koli želite! Odlično se ujemajo kot okrasni zasloni za fotografije prijateljev in družine ali pa za predstavitev nekaterih sezonskih citatov!

V roki držite fotografijo rezine lesa s temo padca

Bonus nasvet! Ena ideja okrasitve s temi slikami iz lesa bi bila, da jih obesite! To naredite preprosto tako, da vzamete električni vrtalnik in čisto držite zgornjo tretjino svoje rezine lesa, ki je dovolj velika, da se vanjo lahko prileže kos vrvice. Nato ga obesite, kamor koli želite, da so prikazani!

izbor obrti iz lesenih rezin