Simpatičen božični okrasek za drsalke iz klobučevine

Ta božični okrasek za drsalke iz filca je popoln način, da se vživite v praznični duh! Je dovolj enostavno, da jih lahko pomagajo tudi majhni otroci, in je čudovit okras. Poleg tega bo to nekaj, česar se bodo leta pozneje spominjali iz svojega otroštva. Nekaj ​​pripomočkov za obrt že imate pri roki in le nekaj minut vašega časa lahko ustvarite edinstven ročno izdelan okras.

zeleni okras za drsalke iz klobučevine, ki visi na božičnem drevesu

Božični okrasek za drsalke iz klobučevine

V tem božičnem času prinesite drsališče v svoj dom s temi čudovitimi drsalkami iz filca. Izdelati jih je enostavno in zabavno in bodo odlično izgledali na vašem drevesu ali kot okras v katerem koli prostoru hiše. Ta obrt je popolna, če želite uporabiti pripomočke za obrt, ki jih imate po hiši.

Te okraske lahko izdelate kot darila za prijatelje in družinske člane, ki imajo radi zimske ali zimske športe, kot sta hokej ali umetnostno drsanje. So tudi ljubki okraski za vaš dom med prazniki! Najboljši del je, da vzamejo le kratek čas za izdelavo – tako da jih ne boste imeli težav z nameščanjem med nakupovanjem in peko piškotov. In ko končate, jih lahko takoj obesite, ne da bi morali čakati do božiča!

Če nameravate na svojem drevesu postaviti ledeno temo, boste morda želeli dodati ta preprost okrasek iz snežinke iz stare steklenice ali celo te papirnate okraske za snežinke. Oba sta super za to temo!

ornament skate z modrim trakom in ornamentom iz perl

Kaj lahko uporabim namesto klobučevine?

Če želite preskočiti filc, obstaja veliko drugih načinov, kako lahko naredite te okraske. Všeč mi je ideja, da uporabite tisto, kar že imate pri roki, zato je spodaj še nekaj idej, ki se odlično obnesejo za izdelavo domačih okraskov.

  • Uporabite gradbeni papir, papir za obrt, papir za beležke ali karton.
  • Priljubljene možnosti sta tudi obrtna pena ali penasti papir.
  • Uporabite lahko tkanino ali širok trak – še posebej, če imate ostanke preteklih projektov.

Ker ni nujno, da je ta okras tako zelo trd kot nekateri, lahko uporabite skoraj vse, da izrežete drsalko za osnovo tega okraska.

okrasek za drsalke iz klobučevine, ki visi na leseni krmilnici za ptice

Iz česa lahko naredim “Skate”?

Najlažje narediti rolko del božičnega okraska za drsalke je klasična sponka za papir. Z naravno obliko je enostavno prilepiti na svoje mesto ali enostavno prilagoditi tako, da je želena oblika.

Vsako žico lahko upognete v obliko kot drsalko, vendar boste morda potrebovali par klešč ali malo več dela. Druga možnost bi bila uporaba obešalnikov za okras. Uporabite jih lahko, obrezane in upognjene na svoje mesto. Druga stvar, ki jo lahko uporabite, je čistilo za cevi. Ne bo imel enakega čistega videza kot kovina, saj so zahtevni, vendar jih je enostavno najti, poceni in enostavna za uporabo.

rdeče jagode, ki visijo nad zeleno drsalko

Kako lahko prilagodim svojo drsalko?

Ta okras za drsalke lahko enostavno prilagodite s številnimi različnimi spremembami. Seveda so osnove, kot je sprememba barve, očitne, toda spodaj je nekaj drugih idej, v katerih bi uživali otroci, ki bi morda pomagali.

  • Spredaj dodajte različne okraske, kot so snežinke, zvezdice, jagode, mini okraski ali podobno.
  • Uporabite nalepke, da na drsalko dodate temo Božička ali severnih jelenov.
  • Poškropite z razpršilom z bleščicami ali dodajte rob lepila na zunanjo stran in nato dodajte bleščice. To lahko uporabite celo za ustvarjanje monograma na vsaki drsalki, ki jo lahko prilagodite.
  • Pom pom, bleščice, perle in trak lahko uporabite tudi za dodajanje nečesa dodatnega na vrh “škornja” na drsalki.

Obstaja veliko načinov za prilagajanje okraskov za drsalke. Samo zabavajte se in pustite otrokom, da pomagajo uporabiti svojo domišljijo. Všeč mi je, da na mizo postavim majhne sklede stvari, kot so perle, bleščice, kosi trakov in pomponi, nato pa pustim otrokom, da sami zgradijo rolko!

mini rdeča ograja z zelenim ornamentom za drsalke, ki visi z ograje

Kaj naj uporabim za obešanje domačega okraska?

Če odrasla oseba izdeluje to obrt za okraske za drsalke, lahko uporabite obešalnike za kovinske okraske. Enostavne so za pritrditev in z lahkoto obesijo kamorkoli jih želite. Za otroke ali kadar koli bodo otroci rokovali z drsalko, priporočam uporabo vrvice ali traku. Z luknjačem ustvarite prostor za namestitev vrvice ali traku. Druga možnost je, da ga samo prilepite na zadnjo stran ornamenta.

roke, ki držijo okras za drsalke

Potrebne zaloge

zeleni filc trak in škarje na beli mizi

Kako narediti božični okrasek za drsalke

Narišite obliko škornja na papir in jo izrežite.

S to obliko škornja narišite dva škornja na klobučevino in ju izrežite.

ročno z modrimi škarjami izrežite obliko zelenega klobučevina

Razstavite sponko za papir, tako da je dno ukrivljeno in konci obrnjeni nekoliko navzgor.

Na enega od škornjev nanesite malo vročega lepila, nato pa čez lepilo položite sponko za papir, tako da zaobljen rob visi pod škornjem.

Dodajte dodatno lepilo na sponko za papir in zgornji del čevlja, nato pa pritisnite drugi klobučevin na vrh, da ga prekrijete. Po potrebi prilagodite, da se lepo poravnajo.

roka, ki drži kose čevljev skupaj

Odrežite 6-palčni kos vrvice in zavežite konec, nato pa lepite tako, da je zanka na vrhu in konec tik ob robu čevlja, da ustvarite obešalnik.

Izrežite in prilepite trak traku ali čistila za cevi, tako da pokriva vrh čevlja in mesto, kjer je obešalnik za vrvico. Lepilo na mestu na obeh straneh čevlja.

ročno lepljenje belega traku na vrh zelenega klobučevina

Zavežite rafijo v pentljo in jo prilepite na rob škornja.

Na sredino rafije dodajte gumb ali kroglico.

ročno lepljenje rdeče perle na pentljo iz rafije

Izrežite majhen kos tkanine s počitniškim motivom ali na sredino dodajte okras po svoji želji. V tem času lahko uporabite tudi bleščice, da dodate monogram.

roke lepijo tkanino severnih jelenov na zeleni okras za drsalke

Nadaljujte z okraševanjem, dokler ne boste zadovoljni s splošnim videzom, nato pa obesite na praznično drevo!

dama, ki drži mini drsalka pred drevesom

Več preprostih idej za božične okraske

Če želite letos svojemu drevescu dodati več domačih okraskov, imamo za vas. Spodaj je nekaj mojih najljubših DIY prazničnih okraskov za vaše drevo. Te vadnice dodajte med zaznamke, natisnite ali pripnite na Pinterest, da bodo priročne, ko ste pripravljeni na izdelavo in okrasitev!

Donos: 1

zeleni okras za drsalke iz klobučevine, ki visi na božičnem drevesu

V nekaj minutah spremenite zaloge ostankov v čudovit mali božični okras za drsalke iz filca!

Aktivni čas
10 minut

Skupni čas
10 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Okrasite s svojimi najljubšimi okraski ali pustite trdno s samo trakom okoli manšete škornja.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

klobučevina drsalka visi na srebrni embalaži z modrim trakom ob strani

Uporabite katero koli barvo klobučevine, da ustvarite lastno drsalko, ki je edinstvena.

klobučevina zelena drsalka visi ob lažni rdeči ograji

Naredite jih v več velikostih za celotno drevo majhnih okraskov za drsalke!

oseba v belem puloverju, ki drži zeleni ornament za drsalke