Simpatična božična girlanda iz pom pom pom DIY s severnimi jeleni

S to preprosto vadnico naredite svojo očarljivo božično girlando iz pom pom iz severnih jelenov. Iz teh čudovitih pomponov lahko naredite celo čredo in v kratkem času okrasite celotno hišo za praznike. Če radi dodajate praznični venci plašču, je to zabavna različica DIY, ki je popolnoma edinstvena in vključuje ljubljeni božični lik.

roke držijo venec severnih jelenov ob božičnem drevesu

Pom Pom Božična girlanda severnih jelenov

Pripravite se na praznike s tem božičnim vencem iz pom pom iz severnih jelenov! Ta preprosta girlanda je zabaven način, da svojemu domu dodate nekaj veselja in prazničnosti. Kot nalašč je za vsako praznično zabavo ali srečanje, v njem pa se boste počutili, kot da ste v božični čudežni deželi.

Ta obrt je kot nalašč za otroke, vendar bo všeč tudi odraslim. To je preprost način, da se vživite v praznično vzdušje, ne da bi porabili veliko denarja ali da bi morali iti ven in kupiti okraske, ki vam niso všeč. Poleg tega jih je zelo zabavno izdelovati!

Če vam je to všeč, potem vam bo zagotovo všeč ta preprosta venec severnih jelenov iz mehurja ali celo ta srčkan mini girland za božično drevo! Oba sta čudovita in tako enostavna za izdelavo, da se poda na vaš plašč, steno ali vrata.

trije severni jeleni pom pom na vrvi, ki visijo nad tablo z veselim božičnim sporočilom

Ali lahko namesto tega uporabim že pripravljene pom pom?

Izdelava domačih pom pomov je tako enostavna. Ker jih izdelujete sami, lahko pom pom izdelate v poljubni velikosti in barvi. Če ne želite sami izdelati pom pom, jih lahko enostavno kupite že pripravljene. Prodajajo se v večini trgovin z obrtnim območjem. Ukvarjati se boste morali s tem, katere barve lahko najdete in njihovo velikost.

svetlo rjava preja severni jeleni na karirasti tkanini

Kateri predmet je najboljši za uporabo za podlago za venci?

Garland je mogoče narediti iz skoraj vsega. Uporabite lahko vrv, vrvico ali celo trak. Raffia prav tako deluje dobro in ima nekoliko bolj rustikalen videz, ko je končana. Seveda se lahko vedno odločite za prejo ali ribiško vrvico, ki jo že imate pri roki za ujemajoč se ali jasen videz, ki deluje na kateri koli površini.

Te pom pompe lahko celo pritrdite na vrvico luči. Prepričati se morate, da se pom pomi ne dotikajo ali blizu katere koli luči. Prav tako je pomembno, da zaradi varnosti nikoli ne pustite prižganih luči brez nadzora. Vendar sem prepričan, da bi ti severni jeleni izgledali odlično na nizu rdečih luči.

venec severnih jelenov na svetlo zelenem belem pikčastem papirju

Kaj lahko uporabim za izdelavo nosov severnih jelenov?

Na svojem severnem jelenu uporabljam kos rdeče pene za izdelavo za nos. Za nos se lahko uporabi karkoli rdečega, lahko pa bi celo dodali rjav nos, če ne bi naredili iz njih Rudolph, ampak samo splošne severne jelene.

Všeč mi je ideja, da bi uporabili rdeči ali rjavi pom pom, perlo, klobučevino, gradbeni papir ali celo košček traku, zavezanega v kroglico. Uporabite lahko celo bleščice ali karkoli, kar je majhno in rdeče, kar lahko prilepite na pom pom.

venec iz preje severnih jelenov na črnem papirju

Kam lahko to obesim?

Ta pom pom božični venec severnih jelenov lahko obesite skoraj povsod. Poskrbite, da boste to obesili notri, ker ni varno za slabo vreme. Razen tega je vaš dekorativni slog meja. Venec obesite vzdolž plašča. Lahko ga obesite na vrata ali oboke. Venec lahko obesite tudi samo z enega konca prostora na drugega.

Te ljubke pom pom iz severnih jelenov lahko uporabite tudi za druge stvari. Odlično bi izgledale na darilih z darilno oznako in imenom, lahko pa jih dodate na naglavni trak ali kravato za lase kot zabaven praznični modni dodatek! Idej, ki jih lahko uporabite, da to postane del vaše praznične rutine in dekoracije letos, ni konca!

dama v modrem puloverju, ki drži venec severnih jelenov

Potrebne zaloge

svetlo rjava preja rdeč papir in rjav papir na beli mizi

Kako narediti pom pom girlando severnih jelenov

Naredite si svoje pom pom tako, da rjavo prejo ovijete okoli dlani 50 do 75-krat.

ženska, ki reže prejo z modrimi škarjami

Odrežite konec preje z dodatno dolžino, nato ga potisnite pod snop na eni strani roke in okoli, da se zaveže na sredini.

svetlobna preja, ovita okoli roke

Potegnite snop preje z roke in pritrdite kravato na sredino.

Ko je kroglica preje zavezana na sredini, lahko obrežete robove, da ustvarite pom pom, in obrežete okoli, da postane bolj okrogel.

modre škarje, ki se uporabljajo za obrezovanje preje na pom pom

Ta postopek ponovite za 6 do 10 pom pom, odvisno od tega, kako dolgo želite narediti svojo girlando.

Zavežite pom pom na vsakih 4 do 6 palcev na dolg kos vrvice v dolžini tistega, na kar ga nameravate obesiti.

modre škarje in rezanje preje

Na rjavi penasti papir narišite obliko rogovja in ga izrežite. Narišite ga na papir in naredite 2 za vsak pom pom, nato ju izrežite.

roka, ki drži modre škarje in rjav papir

Na rdeči papir ali filc narišite majhen krog, nato ga izrežite in z njim narišite in ustvarite enega za vsak pom pom.

modre škarje izrežejo rdeč krog iz papirja

Na zadnji vrh vsakega pom pompa pritrdite 2 rogovja.

rjava papirnata rogovja, ki se držijo na vrhu svetlo rjave krogle preje

Nato prilepite rdeč nos in dve googli očesi na vsak pom pom.

prst drži googly eye na kroglici preje

Obesite na plašč ali vrata!

venec severnih jelenov na beli mizi

Več preprostih božičnih okraskov

Če želite še več navdiha za svojo božično dekoracijo, je spodaj nekaj mojih najljubših stvaritev zadnjih nekaj let. Dodajte jih v svoj dekor, ustvarite za darilo drugim ali celo prodajajte na lokalnih obrtnih dogodkih. Poskrbite za zaznamek idej, natisnite vadnice ali jih celo pripnite na svoje praznične plošče Pinterest!

Donos: 1

venec iz preje severnih jelenov na črnem papirju

Očarljiv božični venec iz pom pom iz severnih jelenov DIY je najboljši način, da svojemu letošnjemu prazničnemu plašču dodate nekaj srčkanega in čudaškega!

Aktivni čas
30 minut

Skupni čas
30 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Severne jelene lahko izdelamo s katerim koli odtenkom rjave preje, da jim damo edinstven videz.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

dva severna jelena pom pom na tabli z besedo božič

Za popolnejši praznični videz lahko med vsakega severnega jelena dodate celo nekaj figur Božička!

pom pom iz severnih jelenov, ki visi ob opečni steni

Te bi bile odlične celo z varnostnim zatičem, ki je prilepljen na hrbtni strani in uporabljen kot zabaven božični zatič!

preja severni jeleni na zeleno-belem pikčastem papirju