Zabavna DIY božična voščilnica za otroke

Božič je pred nami in čas je, da začnemo ustvarjati in ustvarjati. Ena mojih najljubših stvari je izdelava domačih voščilnic, ki jih podarim prijateljem in družini. Ta majhna božična voščilnica za snežaka je idealen otroški obrtni projekt, ki je lahko okras ali ga pospravite in pošljete družinskemu članu. Ni lažje ali bolj zabavno kot to!

papirnati snežak v rokah

DIY božična voščilnica snežaka

Če vaši otroci radi izdelujejo DIY darilo za družino, še posebej za stare starše, potem bo to letos hit. Potrebujete le nekaj zalog in zagotovo je otrokom prijazen. Svojega snežaka lahko prilagodijo, ga izdelajo kot okras, ga dajo na darilo ali pa ga na božični dan le predajo svoji družini!

Prepričajte se, da si ogledate tudi to 3D božično božično voščilnico, čarobno darilno škatlo 3D božično voščilnico in ta seznam drugih enostavnih ročno izdelanih idej za božične voščilnice. V vseh teh boste našli navdih za svojo osebno prilagojeno kartico za prijatelje in družino letos.

papirnati snežak na vrhu darilca

Kaj lahko uporabim za okrasitev snežaka?

To je tako popolna obrt za otroke, saj jim omogoča, da postanejo ustvarjalni in uporabijo svojo domišljijo. Vsi vemo, da ima snežak šal, klobuk, nekaj gumbov in obraz. Včasih vidite cev koruznega storža ali korenčkov nos. Pri izdelavi papirnatega snežaka so možnosti neskončne, da mu daš videz, kot si ga želiš ali si želijo. Spodaj je nekaj predmetov, ki jih morate imeti pri roki za ustvarjanje lastnega edinstvenega snežaka!

 • Penasti papir
 • klobučevina
 • Odpadna tkanina
 • Gumbi
 • Pom poms
 • Gradbeni papir
 • Čistila za cevi
 • Trak
 • Kroglice
 • Sequins
 • Bleščice
 • Lažni sneg
 • Vate
 • Gogle oči

Uporabite te možnosti, da svojemu snežaku date nov videz. Dodajte bombažne kroglice za teksturo, google oči, da bo videti trapasto, ali bleščice in bleščice, da ustvarite bleščečega snežaka. Zabavajte se pri ustvarjanju in pustite otrokom, da se norijo, s svojo domišljijo naredijo zares edinstvenega snežaka.

papirnati snežak na božičnem drevesu

Ali lahko to obesim na drevo?

Vsekakor! Čeprav to označim kot božično voščilnico, je lahko namesto tega okras. Kot že omenjeno, je vse odvisno od vaše domišljije in tega, kar ustvarite. Ker ima ta odprtino, ki jo lahko vpišete v notranjost, je naravna karta, vendar jo luknjač in trak na vrhu spremenita v okras v nekaj sekundah! Hrbet prilepite na darilo in ga uporabite kot darilno oznako. Le zabavajte se pri tem z otroki.

papirni snežak pred prazničnim temo papirja

Kateri papir je najboljši za izdelavo DIY kartice?

Za ta projekt lahko uporabite kateri koli papir. Pri delu z otroki se najpogosteje uporablja gradbeni papir, ker je trpežen in poceni. Uporabite lahko tudi kopirni papir, papir za obrt ali če želite, da je to bolj tradicionalno, lahko uporabite karton.

Če uporabljate karton, ne pozabite, da je debelejši in ga je težje zložiti, zato boste morda želeli zlaganje narediti sami, če delate z mlajšimi otroki. V nasprotnem primeru bodite ustvarjalni in uporabite tisto, kar imate pri roki. Lahko celo zgrabite snežinki papir za beležke, da bo to videti še bolj edinstveno!

papirnati snežak na karirani površini z lučkami snežaka

Ali je to mogoče poslati v navadni ovojnici?

da. Ta snežak se bo prilegal v navadno ovojnico za pošiljanje prijateljem in družini. Ko ga pošljete po pošti, se prepričajte, da ga stehtate, preden dodate znamke. Morda bo zahtevalo več poštnine kot tradicionalno pismo. Seveda, če boste temu dodali veliko dodatkov, ki so debeli ali štrleči, je morda bolje, da pošljete po pošti v mehurčku in ne v tradicionalni ovojnici.

snežaka pred tablo

Potrebne zaloge

pisala za škarje za papir in googlye da na rdeči mizi

Kako narediti božično voščilnico snežaka

Kos belega papirja prepognite na polovico.

ročno zlaganje belega papirja na pol

Z nečim okroglim narišite dva kroga drug ob drugem, enega majhnega in drugega velikega, kot je prikazano, tako da bo rob na pregibu papirja.

ročno sledenje po kolutu traku na belem papirju

Izrežite snežaka, pustite eno stran nedotaknjeno.

modre škarje, ki režejo snežaka iz papirja

Googly oči prilepite tik pod naušniki na sredino glave.

Okoli zgornjega kroga prilepite kos čistila za cevi.

roka, ki snežaku doda lepe oči

Na obe strani dodajte pom pom, da ustvarite naušnike.

roko drži snežaka iz papirja in dodaja zelene pom pom na glavi

Z markerjem narišite korenčkov nos in pike za nasmeh.

ročno risanje nosu na snežaka iz papirja

Izrežite dva trakova penastega papirja in pritrdite križ na spodnji krog, da ustvarite šal.

ročno lepljenje zelenega šala na kartico snežaka

Na sredino pod šalom prilepite gumbe.

roka drži zeleni gumb na sredini papirnatega snežaka

Iz rjavega ali rumenega papirja izrežite dve obliki, ki izgledata kot palčke s tremi palicami na koncu – za roke. Pritrdite jih na hrbtni strani snežaka.

roke položijo orožje na snežaka

Napišite sporočilo notri in podari!

okras snežaka z rdečim zabojom

Več zabavnih božičnih otroških obrti

Zaposlitev otrok za božič je velik projekt in to pomeni, da imam rad veliko zabavnih majhnih idej, ki jih lahko naredijo. Spodaj boste našli še nekaj mojih najljubših idej za obrt, ki se nanašajo na božič in so idealne za zaposlovanje otrok. Natisnite vadnice, pripnite objave na Pinterest ali dodajte zaznamke v brskalnik, da jih kmalu uporabite! Uživajte v ustvarjanju za praznični čas!

Donos: 1

papirnati snežak z darili po tabli

Zgrabi nekaj predmetov obrti in pusti otrokom, da naredijo to čudovito božično voščilnico snežaka! Simpatičen dodatek k vašemu drevesu, na paketu ali po pošti prijateljem in družini!

Aktivni čas
10 minut

Skupni čas
10 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
0 $

Opombe

Za dodatke uporabite poljubne barve.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

Snežak sedi na vrhu paketa, zavitega v rdeč papir

Všeč mi je ta ideja za obdarovanje starim staršem s posebno opombo in datumom, ki so ga napisali vaši otroci!

papirnati snežak na vrhu bele mize

Lahko jih celo poškropite z bleščicami, da se lesketajo!

papirnati snežak z darili po tabli