Znak za vesel božič iz rustikalnega mehurčka

Ta rustikalni znak »Vesel božič« iz rustikalnega mehurja je odličen način, da pokažete svojo ljubezen in spoštovanje za praznični čas. Mešanica je fantastičen material za to obrt in pomaga, da ta znak izgleda neverjetno v tem prazničnem času. Če so vam všeč priljubljeni rustikalni ali kmečki slogi, potem je ta obrt odličen dodatek k vašim letošnjim počitniškim načrtom!

oseba v črnih hlačah, ki drži znak veselega mehurja

Znak za vesel božič iz rustikalnega mehurčka

Izdelava je popolna med počitnicami. Zakaj si tega časa ne bi vzeli za izdelavo prav posebnega in osebnega znaka, ki praznuje praznik? To fantastično znamenje je popoln način za širjenje ljubezni in hvaležnosti za prihajajoči praznični čas. Ker je narejen iz mehurja, bo ta znak videti odlično v vsakem domu med prazniki. Je odličen dodatek k plaščem, mizam in vratom.

In če vam je všeč ta kmečka hiša ali rustikalni videz, si boste morda želeli ogledati še nekaj naših najljubših idej za dekoracijo. Tukaj je nekaj odličnih božičnih okraskov, ki jih navdihuje kmečka hiša, ki vam bodo morda všeč. Še en seznam, ki ima nekaj odličnih idej, vključuje te rustikalne ideje za božično dekoracijo iz lesa! Toliko zabavnih načinov, da praznični sezoni dodate nekaj malega!

burlap božični znak pred božičnim drevescem

Ali moram uporabiti Burlap?

Mešanica doda poseben pridih temu božičnemu znamenju. To daje občutek kmečke hiše, vendar vam ni treba uporabljati mehurja. Naj bo to zato, ker ne marate mehurja, ga nimate pri roki ali iz katerega koli drugega razloga, lahko ta napis enostavno izdelate iz katere koli tkanine, ki vam je všeč. Priporočam uporabo trpežne tkanine, da bo lahko obvladala sporočilni del plovila.

Najbolje se obnese klobučevina, flanel, flis ali katera koli lepa in debela tkanina, vendar lahko to res prekrijete z vsem, kar vam pristaja in imate pri roki. Sem velik oboževalec uporabe ostankov tkanine za druge obrti in to je ena od teh priložnosti.

znak burlap ob steni iz bele ladje

Kaj lahko uporabim za izdelavo sporočila?

Sporočilo na znaku je zabavno narediti, ki ga je mogoče izdelati iz različnih materialov. Bodite ustvarjalni in uporabite tisto, kar imate pri roki. Za ta znak so bila uporabljena čistila za zvite cevi. Spodaj je še nekaj idej, ki bi jih morda želeli uporabiti.

 • Vrvica
 • Vrv
 • Trak
 • Preja
 • Rafija
 • Zvita tkanina
 • Obliži
 • nalepke
 • Cricut vinilno sporočilo

napis s praznično temo na rdeče-belo karirano mizo

Kako naj to obesim?

Ta znak lahko postavite na omaro, polico ali plašč, tako da se nasloni na steno ali polico. Lahko ga obesite tudi na steno, vrata ali celo uporabite kot del mize.

Če želite ta znak obesiti, lahko uporabite košček traku, vrvi ali vrvice, ki je prilepljen na zadnjo stran znaka. Druge možnosti vključujejo uporabo tradicionalnega obešalnika za slike, dodanega na zadnji strani, ali celo ukaznih kavljev. Uporabite tisto, kar imate pri roki, ali tisto, kar ustreza vašemu določenemu prostoru, in to leto dodajte svojemu dekorju.

svetlo modra stena z božičnim znakom in dekorjem

Na katere načine lahko to prilagodim?

Kot vedno, je to le ideja za okrasitev. Ne glede na to, ali ga naredite identičnega temu primeru ali ga uporabite za navdih, je vedno najbolje, da naredite nekaj svojega. Spodaj je nekaj idej za prilagoditev, ki so zabavne, enostavne in cenovno dostopne.

 • Uporabite drugačno sporočilo, na primer Vesele praznike, Srečno Hanuko, Vesele praznike, Srečno novo leto ali monogram praznične barve.
 • Dodajte bleščeče lepilo ali razpršite bleščice okoli sporočila ali po robovih znaka.
 • Okrasite s prazničnimi predmeti, kot so jagode, zelenje, snežinke, severni jeleni, Božiček ali podobnimi okraski.
 • Na dno dodajte trakove, ki bodo viseli kot venec.
 • Prilagodite barve tako, da ustrezajo vaši domači temi ali celo temi prazničnega drevesa.

Zabavajte se in celo vključite otroke v to izdelavo, da znaku dodajo svoje edinstvene prilagoditve.

bela stena ob božičnem drevesu z veselim znakom iz burlapa

Ali lahko to obesim zunaj?

Ta znak je odličen dodatek k plaščem, mizam in vratom. Vendar tega znaka ne bi smeli postavljati zunaj, ker ga ni mogoče zaščititi pred elementi. Uporabljeni materiali niso odporni na vremenske vplive. Edini način, da znak postavite zunaj, bi bil, da ga postavite na pokrito verando ali pod kaj podobnega, kjer ima neko zaščito.

Božični znak iz mehurja na beli steni

Potrebne zaloge

čistila za cevi in ​​mini nogavica na beli mizi

Kako narediti rustikalno božično znamenje iz mešine

Okvir za slike ali velik kos kartona pokrijte z mehko.

Na vrhu mehurja uporabite pero ali svinčnik, da izsledite svoje sporočilo. Napisal sem besedo “veselo”.

ročno risanje z modrim peresom na mehu

Čistila za cevi zvijte skupaj, da bodo videti kot bonboni. Morda jih boste potrebovali le 5 ali kar 20, odvisno od vašega sporočila. Začnite s 5 in po potrebi dodajte še več.

čistila za ročno zvijanje cevi

S pištolo za vroče lepilo dodajte nekaj centimetrov lepila na besedo, ki ste jo zarisali, in na lepilo začnite postavljati čistila za zvite cevi.

ročno lepljenje čistil za cevi na folijo

Robove znaka okrasite s stvarmi, kot je majhna nogavica na enem vogalu, lahko pa prilepite majhno leseno figuro ali napis.

napis iz mehurja, ki pravi veselo in ima mini nogavico na beli mizi

Ko končate z dekoriranjem, ga lahko podložite na plašč ali ga po želji obesite na vrata ali steno.

božični znak, ki ga drži oseba v belem puloverju

Več preprostih božičnih okraskov

To je zabavna ideja, ki jo lahko letos dodate k praznični dekoraciji, vendar boste morda potrebovali več idej za navdih. Spodaj je še nekaj mojih najljubših obrti in okraskov, ki jih lahko dodam vašim prazničnim razstavam. Poskrbite, da boste vadnice dodali med zaznamke, jih natisnite, da bodo pri roki, ali jih celo pripnite na Pinterest!

Donos: 1

napis z napisom Veselo pred božičnim drevescem

V nekaj minutah spremenite zaloge za ostanke v čudovito zapestnico za vesel božič!

Aktivni čas
20 minut

Skupni čas
20 minut

Težavnost
enostavno

Ocenjeni strošek
2 $

Opombe

To se lahko uporablja tudi kot obešalnik za vratni venec.

Priporočeni izdelki

Kot pridruženi član Amazona in član drugih partnerskih programov zaslužim s kvalificiranimi nakupi.

Končana galerija projektov

napis z napisom Veselo pred božičnim drevescem

Dodajte svoje edinstveno vrtenje z različnimi barvami ali dodajte bleščice za iskrico.

knjižna polica z napisom, ki pravi veselo

Temu lahko celo preprosto dodate monogram in ga naredite za poseben družinski znak za vaša vrata.

napis iz mehurja, ki pravi veselo, ki visi na steni ob božičnem drevesu